Malmö, Västra Klagstorp

Brf Fönsterfabriken

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 75 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 109-120 kvm

I Västra Klagstorp bor du på landet nära stan

Tänk dig att bo med bykänsla bland rapsfälten och ändå ha Malmö 10 minuter bort. Precis så är det att bo i Västra Klagstorp.

Det är inte konstigt att Västra Klagstorp blivit otroligt omtyckt bland barnfamiljer. Här kan du ge dina barn en trygg uppväxt och samtidigt behålla jobbet inne i stan. Vilken frihet! Det lilla samhället med villor växer och nu planerar Ikano Bostad att bygga radhus på gamla Fönsterfabriken.

Flytta till radhus i Västra Klagstorp

Det som är riktigt bra med våra radhus är att de är noggrant planerade för att passa den moderna barnfamiljen. Extra mycket förvaring, praktiska badrum och en lekfärdig trädgård med ätbara bärbuskar är bara några av alla fiffiga lösningar du får hos oss. Sovrummen ligger samlade på övervåningen och på den öppna och sociala bottenvåningen finns ditt nya kök från IKEA och stort fönsterparti till den egna lilla trädgården.

 

Anmäl ditt intresse för att få mer information. Säljstarten sker preliminärt våren 2020.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Emma Komstedt, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Bo i Västra Klagstorp

Västra Klagstorp är ett mycket attraktivt bostadsområde i Malmö kommun. Det är särskilt populärt bland barnfamiljer. En kilometer bort ligger grannbyn Tygelsjö, här finns det skolor, förskolor, bibliotek och mataffär med mera.

Ta sig hit

Buss 150 går två gånger i timmen och rutten är Malmö – Vellinge. Till Hyllie är det 7 minuter och till Malmö C är det 15 minuter. Det finns även jättefina cykelvägar till Hyllie, Limhamn, Klagshamn och Vellinge.    

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa, etapp 2

Kommande