Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 3

Inflyttning preliminärt vintern 2021/2022

Kommande

Visningar

Förtursvisning för Forma etapp 3 på Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen !

Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2021/2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 31 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 35-76 kvm
Pris 1.825.000-2.795.000 kr

Med lägenhet i Gustavsberg har du alla möjligheter

I hemtrevliga Porslinskvarteren i Gustavsberg finns svaret för dig som söker en plats att kalla ditt hem. En plats som är din. Här hittar du bostäder med närhet till smidiga kommunikationer, till skärgården och till Slussen – som bara är 25 minuter bort.

I Porslinskvarteren är våra bostadsrätter kvadratsmarta från topp till tå – maximal yta för pengarna och där allt redan finns. Slipp handdisken och tvättstugan, här flyttar du in i en fullt utrustad lägenhet som utnyttjar varje kvadratmeter. Vi nöjer oss nämligen inte med att bygga bostäder – vi vill förenkla och förbättra din vardag. Men så har vi ju samma grundare som IKEA.

Bra läge i Porslinskvarteren

Med vackra skärgården som granne och Slussen bara 25 minuter bort får du det bästa av två världar. Närheten till kommunikationer gör det lika smidigt att hälsa på familj och vänner som för dem att komma till dig. Här har du också nära till centrum, affärer och den vackra hamnen. I Gustavsberg finns massor att hitta på med tiden du får över när du exempelvis slipper lägga tid på renovering.

Brf Forma i Gustavsberg

Mitt i Porslinskvarteren, ett stenkast från Gustavsbergs hamn, kommer vi att bygga 91 moderna bostadsrätter med alla bekvämligheter du förväntar dig av nyproduktion. Som hiss, garage, balkong, fräscht IKEA-kök och stort, nybyggt badrum. Bostäderna i vår första och andra etapp var populära – nu släpper vi tredje etappen! Där finns bland annat våra kvadratsmarta ettor på 35 kvm, som lätt går att anpassa efter dina behov. Missa inte att anmäla ditt intresse – säljstarten är redan 27 februari.

Vill du få förtur? 

Anmäl ditt intresse och bli samtidigt medlem i Ikano Förmån innan den 8 mars så får du chansen att välja lägenhet först av alla. 

Ettan med något extra

Få en större vibb med det där lilla extra. Som att inreda smart med extra förvaring – eller varför inte skapa ett extra rum?

Med en skjutdörrsgarderob får du en perfekt rumsavdelare. Med förstärkt baksida kan du dessutom använda den som TV-vägg. Eller varför inte ha en bäddbar soffa i vardagsrummet, eller kanske en flyttbar köksö på hjul för mer plats?

Hur kvadratsmart som helst!

Ett hem för dig

Det är där du kan vara dig själv. Precis som du är. Och din första lägenhet kommer alltid vara speciell – men den funkar lika bra nu som när du hittar din kärlek och ni flyttar ihop. Tryggt att veta, eller hur?

Det enda vi vet säkert om livet är ju att det förändras och bjuder på överraskningar. Det tänker vi alltid på när vi planerar våra kvadratsmarta bostäder.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Bo i Gustavsberg

Gustavsberg med sin vackra småbåtshamn vid Farstaviken ska utökas med en utbyggd hamnpromenad och ännu fler restauranger och butiker. Här finns Ekvallens idrottsplats, en skatepark, Gustavsbergsbadet och Värmdö köpkvarter på cykelavstånd. Vid nya gästhamnen Kattholmen kan du hyra båt och ta en tur till Systrarna Delselius för att åta nybakade bullar vid havet. Eller ge dig ut och vandra bland skogar och hästhagar. För att ta dig till Gustavsbergs centrum tar du buss 425 eller 474 från Slussen.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 2

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 1

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 2

Till salu