Värmdö, Gustavsberg

BRF FORMA etapp 1

Inflyttning våren 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 91 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-85 kvm

Slå dig ner i småstadsidyllen Gustavsberg

I Gustavsberg är havet och naturen aldrig långt borta. Du som letar efter en trygg plats att slå dig ner på kommer att hitta den här. Med skärgården som granne och Slussen bara 25 minuter bort är det inte så konstigt att Värmdö kommun valt att satsa på Gustavsberg. Gör det du med! Porslinskvarteren är småstadsidyllen nära stan.

Brf Forma i Gustavsberg

Mitt i Porslinskvarteren, ett stenkast från Gustavsbergs hamn, kommer vi att bygga 91 moderna bostadsrätter med alla bekvämligheter du förväntar dig av nyproduktion. Som hiss, garage, balkong, fräscht IKEA-kök och stort, nybyggt badrum. Vi kommer att släppa några unika lägenheter till ett riktigt bra pris. Missa inte säljstarten!

Säljstart till hösten 2019

Anmäl ditt intresse för att bli inbjuden till säljstarten som är planerad till hösten 2019. Vi vet att det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig längs hela resan.

Exempel på priser och planlösningar

 • 1:a på 35 kvm från 1 695 000 kr

  Tänk att en 1:a på 35 kvm kan kännas så rymlig! Här finns allt från välutrustat IKEA-kök till stor balkong med plats för utemiddagar.

  2 exempelplanlosning-1.a @2x.jpg

 • 2:a på 44 kvm från 1 895 000 kr

  I våra kvadratsmarta planlösningar får vi ofta plats med ett rum till. I den här 2:an på 44 kvm finns allt du kan önska.

  2 exempelplanlosning-2.a @2x.jpg

 • 3:a på 85 kvm från 2 645 000 kr

  Ljus trea med balkong både i sovrummet och vardagsrummet. Dessutom ett smart kontor för dig som jobbar hemifrån ibland. Den här 3:an på 85 kvm har allt något speciellt.

  2 exempelplanlosning-3.a @2x.jpg

 • 4:a på 85 kvm från 2 895 000 kr

  Den här ljusa och rymliga 4:an på 85 kvm har dubbla balkonger, snyggt kök från IKEA och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vitlaserad ekparkett är standard och bokar du tidigt har du möjlighet att göra egna inredningsval.

  2 exempelplanlosning-4.a @2x.jpg

Gå på virtuell visning

Ta en titt på hur lägenheterna i Brf Forma kommer att bli.

1 rok (35 kvm)

4 rok (85 kvm)

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är en kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad i Brf Forma.

Nära till stan

Från Brf Forma tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Bo i Gustavsberg

Gustavsberg med sin vackra småbåtshamn vid Farstaviken ska utökas med en utbyggd hamnpromenad och ännu fler restauranger och butiker. Här finns Ekvallens idrottsplats, en skatepark, Gustavsbergsbadet och Värmdö köpkvarter på cykelavstånd. Vid nya gästhamnen Kattholmen kan du hyra båt och ta en tur till Systrarna Delselius för att åta nybakade bullar vid havet. Eller ge dig ut och vandra bland skogar och hästhagar. För att ta dig till Gustavsbergs centrum tar du buss 425 eller 474 från Slussen.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Dekorera

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Måla

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande