Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma etapp 1

Inflyttning våren 2021

Försäljning pågår till medlemmar som gjort köpanmälan

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 34 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-85 kvm

Slå dig ner i småstadsidyllen Gustavsberg

I Gustavsberg är havet och naturen aldrig långt borta. Du som letar efter en trygg plats att slå dig ner på kommer att hitta den här. Med skärgården som granne och Slussen bara 25 minuter bort är det inte så konstigt att Värmdö kommun valt att satsa på Gustavsberg. Gör det du med! Porslinskvarteren är småstadsidyllen nära stan.

Nu är ju köpanmälansperioden över för förmånsmedlemmar och mäklaren kontaktar för tillfället de som gjort köpanmälan för etapp 1. Välkommen att lämna intresseanmälan om du är intresserad av den öppna säljstarten som äger rum när alla medlemmar han hanterats inom kort.

Brf Forma i Gustavsberg

Mitt i Porslinskvarteren, ett stenkast från Gustavsbergs hamn, kommer vi att bygga 91 moderna bostadsrätter med alla bekvämligheter du förväntar dig av nyproduktion. Som hiss, garage, balkong, fräscht IKEA-kök och stort, nybyggt badrum. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Gå på virtuell visning

Ta en titt på hur lägenheterna i Brf Forma kommer att bli.

1 rok (35 kvm)

4 rok (85 kvm)

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är en kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad i Brf Forma.

Nära till stan

Från Brf Forma tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Bo i Gustavsberg

Gustavsberg med sin vackra småbåtshamn vid Farstaviken ska utökas med en utbyggd hamnpromenad och ännu fler restauranger och butiker. Här finns Ekvallens idrottsplats, en skatepark, Gustavsbergsbadet och Värmdö köpkvarter på cykelavstånd. Vid nya gästhamnen Kattholmen kan du hyra båt och ta en tur till Systrarna Delselius för att åta nybakade bullar vid havet. Eller ge dig ut och vandra bland skogar och hästhagar. För att ta dig till Gustavsbergs centrum tar du buss 425 eller 474 från Slussen.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma Etapp 2

Kommande

Värmdö, Gustavsberg

Brf Dekorera

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu