Värmdö, Gustavsberg

BRF FORMA

Kommande

Anmäl intresse

Brf Forma

Vårt fjärde kvarter i Porslinskvarteren, Brf Forma, kommer att ligga mitt i området, mellan våra tidigare kvarter Glasera och Dekorera, ett stenkast från hamnen. Här bor du i närheten av småbåtsliv, caféer, restauranger och antikaffärer. Du kan strosa bland butikerna, kolla in den senaste utställningen på Gustavsbergs konsthall eller fika på uteserveringen vid hamnen. Här planeras för 99 nya lägenheter om 1-4 rum och kök.

I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Säljstarten för Brf Forma, Etapp 1 kommer äga rum i oktober, bli medlem i Ikano Förmån redan idag.

Kontakt

Alexander Cardley

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 96

Lägg till

Lägenheterna och området

 • Bo i en kvadratsmart lägenhet

  En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad i Brf Forma.

 • Kommunikationer

  Från Forma tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

 • Närområdet

  Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet.

  I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

 • Gå på virtuell visning!

Fakta

Inflyttning Våren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 99 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-85 Kvm
Avgift Ej fastställt
Pris Ej fastställt

Hitta hit

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Dekorera

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Måla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande