Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma

Inflyttning vintern 2021/2022

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet! Kontakta mäklaren Per Helsing för att boka din privata visningstid. Du når honom på 08-441 57 12.

Imorgon!

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Vintern 2021/2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 91 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-85 kvm
Pris 1.825.000-2.795.000 kr

Med lägenhet i Gustavsberg har du nära till allt

Porslinskvarteren i Gustavsberg är en modern småstadsidyll och ett perfekt val för dig som söker en plats att kalla ditt hem. Här finns kvadratsmarta bostäder med närhet till smidiga kommunikationer, skärgården och Slussen – som bara är 25 minuter bort. Nu har vi ett fåtal 1-2 rok kvar till salu. Välkommen på visning!

Här i Gustavsberg är våra bostadsrätter kvadratsmarta från topp till tå – maximal yta för pengarna och där allt redan finns. Slipp handdisken och tvättstugan, här flyttar du in i en fullt utrustad lägenhet som utnyttjar varje kvadratmeter. Vi nöjer oss nämligen inte med att bygga bostäder – vi vill förenkla och förbättra din vardag. Men så har vi ju samma grundare som IKEA. 

Bra läge i Porslinskvarteren

Med vackra skärgården som granne och Slussen och Södermalm en knapp halvtimme bort får du det bästa av två världar. Närheten till kommunikationer gör det lika smidigt att hälsa på familj och vänner som för dem att komma till dig. Här har du också nära till centrum, affärer och den vackra hamnen.

Brf Forma i Gustavsberg

Mitt i Porslinskvarteren, ett stenkast från Gustavsbergs hamn, bygger vi Brf Formas 91 moderna bostadsrätter med alla bekvämligheter du förväntar dig av nyproduktion. Som hiss, garage, balkong, fräscht IKEA-kök och stort, nybyggt badrum. Här hittar du bland annat våra kvadratsmarta ettor på 35 kvm, som lätt går att anpassa efter dina behov och kommer inredda med tre olika köksstilar. Läs mer i Inredningsbroschyren längre ner på sidan. Vilken gillar du bäst?

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Ettan med något extra

Inred smart och utnyttja ytan till max.

Som att trolla fram ett sovrum med hjälp av en skjutdörrsgarderob - som med en förstärkt baksida också går att använda som en TV-vägg. Två flugor i en smäll! Andra smidiga tips för mer yta kan vara en bäddbar soffa i vardagsrummet, eller kanske en flyttbar köksö på hjul.

Hur kvadratsmart som helst!

Vilken stil är du?

Olika ettor. Olika stilar i köket. Från Inredarens val till Grafisk ljus och Sofistikerad modern. De två sista är egentligen tillvalskök – men finns i vissa lägenheter utan extra kostnad. Hitta din stil i den länkade inredningskatalogen ovan!

Mycket att hitta på

Förutom att njuta av närheten till hav och skog så finns här utrymme för såväl lugna promenader som jogging i fina motionsspår. När du dessutom har hamnen runt hörnet ligger det sköna skärgårdslivet aldrig långt borta.

I Gustavsberg finns också möjlighet att engagera dig i allt från fotboll, tennis till badminton – eller varför inte parkour?

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Helsing, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Bo i Gustavsberg

Gustavsberg med sin vackra småbåtshamn vid Farstaviken ska utökas med en utbyggd hamnpromenad och ännu fler restauranger och butiker. Här finns Ekvallens idrottsplats, en skatepark, Gustavsbergsbadet och Värmdö köpkvarter på cykelavstånd. Vid nya gästhamnen Kattholmen kan du hyra båt och ta en tur till Systrarna Delselius för att äta nybakade bullar vid havet. Eller ge dig ut och vandra bland skogar och hästhagar. För att ta dig till Gustavsbergs centrum tar du buss 425 eller 474 från Slussen.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Kommande

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 4

Kommande