Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma

3 rok, 85 kvm

Inflyttning vintern 2021/2022

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet! Kontakta mäklaren Johan Fjaestad för att boka din privata visningstid och dag. Du når honom på 073-387 98 70

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Vintern 2021/2022
Nummer 6-1101
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 3
Rum 3 rum och kök
Kvm 85 kvm
Avgift 5.016 kr/mån
Pris 3.225.000 kr

Välplanerad lägenhet med två balkonger i två väderstreck.

Lägenheten kan användas som en fyra då det har ett mindre rum som kan användas som sovrum för de minsta eller som arbetsrum. Hall med förvaring genom garderob med skjutdörrar och städskåp.

Vardagsrummet ligger luftigt i öppen planlösning mot köket. Gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet för det stora sällskapet. Stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Utgång till lägenhetens ena balkong i nordväst.

Kök från IKEA med all utrustning som behövs såsom: Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp.

Sovrum 1 inrymmer en stor dubbelsäng och fönster i två väderstreck. Utgång till den andra balkongen i sydost. Rummet har förvaring genom dubbelgarderob.

Sovrum 2 med plats för säng och har finns även garderob.

Rum 3 Kan användas som sovrum för de mista eller som arbetsrum.

Stort helkaklat badrum utrustat med kombimaskin för tvätt och tork. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Forma

Reserverad

3 rok, 85 Kvm

Såld

Till salu