Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 2

Inflyttning preliminärt vintern 2021/2022

Till salu

Visningar

Öppen visning i visningslägenheten på Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen!

Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2021/2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 26 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-85 kvm
Pris 1.545.000-3.825.000 kr

Nya möjligheter i Gustavsberg

I Gustavsberg är havet och naturen aldrig långt borta. Du som letar efter en trygg plats att slå dig ner på kommer att hitta den här. 

Med skärgården som granne och Slussen bara 25 minuter bort är det inte så konstigt att Värmdö kommun valt att satsa på Gustavsberg. Gör det du med! Porslinskvarteren är småstadsidyllen nära stan.

Hitta din lägenhet

Nu är säljstaren för Brf Forma etapp 2 i full gång. Nedan ser du alla lediga lägenheter. Har du frågor så kontakt mäklaren Johan Fjaestad. 

Brf Forma i Gustavsberg

Mitt i Porslinskvarteren, ett stenkast från Gustavsbergs hamn, kommer vi att bygga 91 moderna bostadsrätter med alla bekvämligheter du förväntar dig av nyproduktion. Som hiss, garage, balkong, fräscht IKEA-kök och stort, nybyggt badrum. Bostäderna i vår första etapp gick åt snabbt.  I Brf Forma 2 kan du nu välja mellan allt från smarta ettor på 35 kvm till ljusa 4:or på 85 kvm.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Gå på virtuell visning

Ta en titt på hur lägenheterna i Brf Forma kommer att bli.

1 rok (35 kvm)

4 rok (85 kvm)

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är en kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad i Brf Forma.

Nära till stan

Från Brf Forma tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Bo i Gustavsberg

Gustavsberg med sin vackra småbåtshamn vid Farstaviken ska utökas med en utbyggd hamnpromenad och ännu fler restauranger och butiker. Här finns Ekvallens idrottsplats, en skatepark, Gustavsbergsbadet och Värmdö köpkvarter på cykelavstånd. Vid nya gästhamnen Kattholmen kan du hyra båt och ta en tur till Systrarna Delselius för att åta nybakade bullar vid havet. Eller ge dig ut och vandra bland skogar och hästhagar. För att ta dig till Gustavsbergs centrum tar du buss 425 eller 474 från Slussen.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 3

Kommande

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 1

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 2

Till salu