Malmö, Limhamn

BRF GJUTA

Inflyttnings­­klart

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Från mars 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 73 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-84 kvm
Avgift 2.200-4.700 kr/mån
Pris 995.000-3.950.000 kr

Ett rum och kök i populära Limhamn

Gjutet läge! Nu växer en ny stadsdel fram på det gamla industriområdet Gjuteriet intill Limhamnsfältet. Här är du en promenad från småbåtshamn, strand och stora gröna ytor åt ena hållet, och det mysiga Limhamn åt andra. Vill du ha ett högre tempo är det bara att hoppa på bussen, hållplats finns runt hörnet. Läget kan inte bli mer perfekt.

Bara en lägenhet kvar!

Nu finns det bara en lägenhet kvar till försäljning: 1 rum och kök om 44 kvm, pris 1 750 000 kr och månadsavgift på 2 900 kr. Här får du öppen planlösning med en fiffig halvvägg i vardagsrummet som ger en privat sovalkov. Lägenheten är utrustad med en bra grundstandard: genomgående ekparkett, helkaklat badrum i vitt och grått med egen tvättutrustning. I köket ingår diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn och mikro. Den här lägenheten är färdigbyggd, så du kan flytta in när det passar dig.

Är du intresserad av andra storlekar? Titta in på grannprojektet Brf Smida! Här finns lägenheter med tre rum och kök kvar till försäljning.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Spira

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu