Bra tvårumslägenhet på högt läge och med balkong i sydväst!

Tvårumslägenhet näst högst upp i huset, med perfekt planlösning för den som uppskattar när kök och vardagsrum är beläget var för sig. En mysig balkong belägen mot innergården nås från vardagsrummet.

Stor hall med gott om plats för avhängning. En enkel garderob finns här, och ett städskåp. Rakt fram finns badrummet, som får grått klinker på golv, och vita liggande kakelplattor. Dusch med plana duschväggar av glas, wc, och tvättställ i keramik. Under tvättstället finns en vit kommod med förvaring. Över, en spegel med inbyggd belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med bänkskiva över.

Sovrum med skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Dessutom finns här en praktisk klädkammare om ca 2 kvm.

Det trivsamma köket har plats för bord och fyra stolar. Integrerat hörnkök med vita kökssnickerier från IKEA. Gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Bänkskivan är en alumönstrad laminatbänkskiva, med infälld diskho i rostfritt stål. Över diskbänken sitter stora, vita kakelplattor. Induktionshäll, med varmluftsugn i rostfritt utförande undertill. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köksskåpen. Mikrovågsugn finns installerat, kombinerad kyl och frys i rostfritt.

I lägenhetens motsatta del, är vardagsrummet beläget. Härifrån nås alltså balkongen om ca 6 kvm, belägen mot innergården.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita, släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd beläget i källarplan.

4-1404@2x.jpg

Fakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Obj nr 4-1404
Status Till salu
Våning 4 av 5
Kvm 58 Kvm
Rum 2 rum och kök
Pris 2.000.000 kr
Månadsavgift 3.508 kr

Hitta hit

Visningar

13:00 - 13:45

Välkommen på öppen visning i vår bod på Geijersgatan 1, skyltat från Limhamnsvägen!

Lägg till

Kontakt

Anna Jermander

Fastighetsmäklare

Mobil: 040 - 691 82 82

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Gjuta

2 rok, 58 Kvm

Till salu

2 rok, 58 Kvm

Till salu

3 rok, 76 Kvm

Reserverad

2 rok, 60 Kvm

Reserverad

4 rok, 84 Kvm

Reserverad

Nedan kan du läsa om hela projektet

BRF GJUTA

Nyproduktion i Malmö, Limhamn

Till salu

Anmäl intresse

Ett gjutet läge i Nya Limhamn

Nu bygger vi ett helt kvarter kvadratsmarta lägenheter i populära Nya Limhamn. Första föreningen är Brf Gjuta med 73 lägenheter. På marken där det för länge sen stod ett gjuteri kommer vi att bygga totalt 133 nya bostäder. Alla lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Gjutet för dig som vill bo modernt nära hav och natur. Och bara en cykeltur till shopping i city.

Säg hej till Nya Limhamn

Säg hej till Nya Limhamn. En stadsdel som växer fram på det gamla industriområdet intill Limhamnsfältet. Här är du en promenad från småbåtshamn, strand och stora gröna ytor åt ena hållet, och det mysiga Limhamn åt andra. Läget kan inte bli mer perfekt.

 • Välkommen till Brf Gjuta!

  Brf Gjuta består av 73 lägenheter på 1-4 rum och kök. Här finns allt från ettan med uteplats till fyran med balkong i väst. Det är inte bara det gamla gjuteriet som gett föreningen sitt namn, det är även det gjutna läget. Här bor du mellan havets lugn och Limhamns småstadspuls, vill du ha ett högre tempo är det bara att hoppa på bussen in till stan ett stenkast bort.

 • Gjutet för dig

   

  Brf Gjuta är ett av de första husen som möter dig i Nya Limhamn och får ett gjutet läge. Minst sagt. Kvarteret byggs där det tidigare låg ett gjuteri och får ett extra unikt läge med bara två minuter till närmsta hållplats - där stadsbussen tar dig snabbt till city. Här bor du tryggt med bra skolor i närheten. Den helt nybyggda Glasbruksskolan ligger faktiskt bara över gatan.

  Ikanos kvarter är en riktig uppstickare i området, här kommer att bland annat att finnas ett sju våningar högt hus. Alla får balkong eller uteplats och innergården blir mysig och grönskande. Det första huset Brf Gjuta har 73 kvadratsmarta lägenheter i storleken etta till fyra.

  Flytta in till en lägenhet med Malmös långa strandremsa och Limhamnsfältet precis utanför dörren, perfekt för picknickfilten eller hundpromenaden. Gjutet för en skön vardag.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Hitta hit

Fakta

Bostadstyp Lägenheter
Kommun Malmö
Område Limhamn
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 73 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-84 Kvm
Månadsavgifter 2.200-4.700
Priser 995.000-3.950.000
Status Till salu
Inflyttning Från november 2018 till mars 2019

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Brf Smida

Malmö, Limhamn

Till salu

Brf Spira

Malmö, Limhamn

Till salu

Brf Vattna

Malmö, Limhamn

Kommande

Brf Blomstra

Malmö, Limhamn

Slutsålt