Malmö, Limhamn

BRF GJUTA

2 rok, 58 kvm

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen på öppen visning i vår bod på Geijersgatan 1, skyltat från Limhamnsvägen!

Tid
17:00 - 17:30

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Kvartal 1 2019
Nummer 4-1504
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 2 rum och kök
Kvm 58 kvm
Avgift 3.508 kr
Pris 2.250.000 kr

Högst upp i huset, med bra planlösning och solig balkong i sydväst!

Tvårumslägenhet belägen högst upp i huset, med perfekt planlösning för den som uppskattar när kök och vardagsrum är beläget var för sig. En härlig balkong belägen mot innergården nås från vardagsrummet.

Stor hall med gott om plats för avhängning. En enkel garderob finns här, och ett städskåp. Rakt fram finns badrummet, som får grått klinker på golv, och vita liggande kakelplattor. Dusch med plana duschväggar av glas, wc, och tvättställ i keramik. Under tvättstället finns en vit kommod med förvaring. Över, en spegel med inbyggd belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat med bänkskiva över.

Sovrum med skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Dessutom finns här en praktisk klädkammare om ca 2 kvm.

Det trivsamma köket har plats för bord och fyra stolar. Integrerat hörnkök med vita kökssnickerier från IKEA. Gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Bänkskivan är en alumönstrad laminatbänkskiva, med infälld diskho i rostfritt stål. Över diskbänken sitter stora, vita kakelplattor. Induktionshäll, med varmluftsugn i rostfritt utförande undertill. Diskmaskinen är integrerad med samma lucka som köksskåpen. Mikrovågsugn finns installerat, kombinerad kyl och frys i rostfritt.

I lägenhetens motsatta del, är vardagsrummet beläget. Härifrån nås alltså balkongen om ca 6 kvm, belägen mot innergården.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita, släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd beläget i källarplan.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gjuta

Till salu

2 rok, 62 Kvm

Såld

Reserverad

2 rok, 62 Kvm

Såld

2 rok, 62 Kvm

Såld