Hörnlägenhet en trappa upp med balkong mot innergården!

Trevligt planerad bostad på hörnläge i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om social yta. Utgång till balkong som vetter mot innergården.

Hall med plats för avhängning samt en rymlig klädkammare.

Gäst-wc med grått klinkergolv och vitmålade väggar.

Badrum med grått klinkergolv och liggande vita kakelplattor på väggarna. Vikbara duschväggar av glas. Tvättställ i keramik utrustad med vit kommod. Spegel med belysning och eluttag. Torktumlare och tvättmaskin finns installerat, med praktisk bänkskiva över. Utöver badrummet finns ett gäst-wc med grått klinkergolv och vitmålade väggar.

Kombinerat kök och vardagsrum med gott om plats för matsalsbord såväl som soffgrupp. Utgång till bostadens balkong om ca 7 kvadratmeter belägen mot innergården.

Köket har vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av vita kakelplattor. Alumönstrad laminatbänkskiva med infälld diskho. Kombinerat kyl och frys-skåp i rostfritt utförande. Bredvid kyl och frys finns ett städskåp. Induktionshäll i glas med integrerad ugn i rostfritt undertill. Inbyggd mikrovågsugn i rostfritt. Integrerad diskmaskin.

Det stora sovrummet är generöst till ytan och har plats för dubbelsäng. Fönster i österläge mot innergården. Stor skjutdörrsgarderob underlättar förvaring.

Mindre sovrum med gott om ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns en enkel garderob.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

1-1101@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Kvartal 4 2018
Nummer 1-1101
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 3
Rum 3 rum och kök
Kvm 76 kvm
Avgift 4.325 kr
Pris 2.400.000 kr

Hitta hit

Visningar

13:00 - 14:00

Välkommen på öppen visning i vår bod på Geijersgatan 1, skyltat från Limhamnsvägen!

Lägg till

Kontakt

Anna Jermander

Fastighetsmäklare

Mobil: 040 - 691 82 82

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Gjuta

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Limhamn

BRF GJUTA

Till salu

Anmäl intresse

Ett gjutet läge i Nya Limhamn

Nu bygger vi ett helt kvarter kvadratsmarta lägenheter i populära Nya Limhamn. Första föreningen är Brf Gjuta med 73 lägenheter. På marken där det för länge sen stod ett gjuteri kommer vi att bygga totalt 133 nya bostäder. Alla lägenheterna får egen uteplats eller balkong. Gjutet för dig som vill bo modernt nära hav och natur. Och bara en cykeltur till shopping i city.

Säg hej till Nya Limhamn

Säg hej till Nya Limhamn. En stadsdel som växer fram på det gamla industriområdet intill Limhamnsfältet. Här är du en promenad från småbåtshamn, strand och stora gröna ytor åt ena hållet, och det mysiga Limhamn åt andra. Läget kan inte bli mer perfekt.

 • Välkommen till Brf Gjuta!

  Brf Gjuta består av 73 lägenheter på 1-4 rum och kök. Här finns allt från ettan med uteplats till fyran med balkong i väst. Det är inte bara det gamla gjuteriet som gett föreningen sitt namn, det är även det gjutna läget. Här bor du mellan havets lugn och Limhamns småstadspuls, vill du ha ett högre tempo är det bara att hoppa på bussen in till stan ett stenkast bort.

 • Gjutet för dig

   

  Brf Gjuta är ett av de första husen som möter dig i Nya Limhamn och får ett gjutet läge. Minst sagt. Kvarteret byggs där det tidigare låg ett gjuteri och får ett extra unikt läge med bara två minuter till närmsta hållplats - där stadsbussen tar dig snabbt till city. Här bor du tryggt med bra skolor i närheten. Den helt nybyggda Glasbruksskolan ligger faktiskt bara över gatan.

  Ikanos kvarter är en riktig uppstickare i området, här kommer att bland annat att finnas ett sju våningar högt hus. Alla får balkong eller uteplats och innergården blir mysig och grönskande. Det första huset Brf Gjuta har 73 kvadratsmarta lägenheter i storleken etta till fyra.

  Flytta in till en lägenhet med Malmös långa strandremsa och Limhamnsfältet precis utanför dörren, perfekt för picknickfilten eller hundpromenaden. Gjutet för en skön vardag.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Från november 2018 till mars 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 73 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-84 kvm
Avgift 2.200-4.700 kr
Pris 995.000-3.950.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Spira

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Blomstra

Slutsålt