Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Inflyttning preliminärt våren 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning preliminärt våren 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 75 st
Rum 1-5 rum och kök

Lägenheter med skvalpande lugn i Limhamn

Det är något speciellt med att bo nära havet. Visst erbjuder det häftiga aktiviteter om sommaren, men hela året finns där främst ett lugn och vackra vyer. Och i Brf Glöda bor du dessutom i en nyproducerad lägenhet, där du kan vara lugn över att allt redan är färdigt. En trygg känsla, och lugnt såklart.

Tänk att åka hem från jobbet i Malmö och istället möta charmiga Limhamn. När kulissen byter från stimmig stadspuls till ditt hemtrevliga kvarter med Öresund som närmsta granne. Det är en verklighet som är fullt möjlig i Brf Glöda – som har en planerad säljstart under senhösten 2020.

Ett Limhamn med möjligheter

Trots en speciell miljö och en helt egen stadsdel, bor du inte alls långt från centrum i Malmö. Tvärtom. Dit kommer du på bara 13 minuter med buss. Men om du vill hålla dig på hemmaplan finns här ett rikt utbud. Allt från att ha fem minuter till sandstranden, till att engagera dig i den lokala båtklubben eller ta en kvällspromenad längs kajkanten. Du bor dessutom nära två nybyggda skolor, vilket såklart är perfekt om du har barn.

Lägenheter med det mesta

Här behöver du inte tänka på renovering, eller om något behöver snart behöver bytas ut. Det är bara att ta det lugnt, och flytta in! Våra nybyggda lägenheter har bland annat välutrustade kök från IKEA och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Du har en öppen planlösning i kök och vardagsrum, som ger dig användbara sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp. För att inte glömma balkongen – den är ju ett måste när du bor så nära havet. 

Lätt att leva

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Fördelar med Limhamn

Här hittar du all närservice som du behöver som vårdcentral, skolor, förskolor, bibliotek, torghandel, mataffärer, butiker och fik.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Slutsålt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu