Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Inflyttning preliminärt våren 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning preliminärt våren 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 36 st
Rum 1-5 rum och kök

Lägenheter med skvalpande lugn i Limhamn

Det är något speciellt med att bo nära havet. Visst erbjuder det häftiga aktiviteter om sommaren, men hela året finns där främst ett lugn och vackra vyer. Och i Brf Glöda kommer du dessutom bo i en nyproducerad lägenhet, där du kan vara lugn över att allt redan är färdigt. En trygg känsla, och lugnt såklart.

Ett Limhamn med möjligheter

Trots en speciell miljö och en helt egen stadsdel, bor du inte alls långt från centrum i Malmö. Tvärtom. Dit kommer du på bara 13 minuter med buss. Men om du vill hålla dig på hemmaplan finns här ett rikt utbud av mysiga caféer, underbara blomsterbutiker, lokal bokhandlaren med mera. Du bor dessutom nära två nybyggda skolor, vilket såklart är perfekt om du har barn.

Lägenheter med det mesta

Här behöver du inte tänka på renovering, eller om något behöver snart behöver bytas ut. Det är bara att ta det lugnt, och flytta in! Våra nybyggda lägenheter har bland annat välutrustade kök från IKEA och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Du har en öppen planlösning i kök och vardagsrum, som ger dig användbara sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp. För att inte glömma balkongen – den är ju ett måste när du bor så nära havet.

Anmäl intresse - säljstart 29 oktober

Sista torsdagen i oktober är det säljstart för den första etappen. Det är 36 lägenheterna i de två gårdshusen som är först ut. Här finns lägenheter i storlek om 1-5 rum och kök, alla med minst en balkong eller uteplats. Anmäl ditt intresse idag. Och glöm inte bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis), då får du förtur vid säljstarten och möjlighet att välja lägenhet först.

Femrummare med plats för att leva

En underbar lägenhet för familjen som behöver lite mer rum. Två badrum med dusch underlättar vardagen Och två balkonger i olika väderstreck. Med den ljusa och öppna planlösningen kan du umgås med vännerna samtidigt som middagen puttrar på spisen.

Prisexempel: 4 300 000 kr

Lätt att leva

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Fördelar med Limhamn

Här hittar du all närservice som du behöver som vårdcentral, skolor, förskolor, bibliotek, torghandel, mataffärer, butiker och fik.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Elinegård

Brf Leva

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Kommande