Haninge, Vega

Brf Gnistra, etapp 2

Inflyttning preliminärt från våren 2023

Kommande

Visningar

Brf Gnistra etapp 2 säljstartar i november. Anmäl intresse för mer information om kommande etapp.

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från våren 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 45 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 35-80 kvm

Med lägenhet i Vegastaden får du nära till allt

Snart startar vi försäljningen av den andra etappen av Brf Gnistra, som du når på bara 20 minuter från hjärtat av Stockholm. Här i Vegastaden finns lägenheter för dig som vill bo prisvärt och bekvämt nära city och natur. Kanske i en kvadratsmart tvåa på 40 kvadratmeter med stor balkong och egen tvättmaskin? 

Att bo i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter runt omkring, är det för bra för att vara sant? Inte om du vänder blicken mot Haninge och Vegastaden. Hitta hem i en genomtänkt och modern bostad, precis intill pendeltågstationen och bara ett stenkast från grönområden.

En bostadsrätt för en bekväm vardag

Tänk att komma hem från jobbet ha din nya lägenhet precis intill pendeltågsstationen. Snacka om gångavstånd! Dessutom kommer du hem till en nybyggd bostad med allt du behöver. Den andra etappen av Brf Gnistra erbjuder totalt 45 bostadsrätter som till stor del består av våra populära tvåor. På mellan 40-58 kvadratmeter bor du modernt och välplanerat med bland annat kök från IKEA, fullt utrustat badrum och stor balkong. För att inte glömma våra riktigt kvadratsmarta 1,5:or, som med sina 35 kvadratmeter rymmer både en och två personer.

I Vegastaden bor du granne med naturen

Vegastaden är en perfekt plats om du vill ha nära till både stadspuls och natur. Pendeltåget tar dig till city på bara 20 minuter, så det är perfekt både om du pendlar till jobbet eller vill ha en smidig resa till stan. Utanför lägenheten finns all service du kan tänka dig – från matbutiker till restauranger, från gym till gallerior. Och vill du vandra, jogga, fiska eller kanske damma av din mountainbike? I Vegastaden bor du också mitt i en grönska som välkomnar dig till flertalet aktiviteter. Naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar ger dig en naturlig arena för en aktiv livsstil.


Svanenmärkt

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig som kund?

Energisnåla lösningar

Höga miljö- och hälsokrav på produkt- och materialval

Bra inomhusklimat

"Jag bara älskar hur den är uttänkt. Planlösningen är så bra, praktisk, öppen och luftig. Och de har fått plats med så mycket på den här ytan."

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Maria Jansson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Gnistra

Till salu

Haninge, Vega

Brf Blinka

Till salu

Haninge, Vega

Brf Tindra

Slutsålt

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande