Haninge, Vega

Brf Gnistra

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Kommande

Visningar

Brf Gnistra säljstartar i augusti. Anmäl intresse för mer information om projektet

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 115 st
Rum 1-4 rum och kök

Bostäder med bästa pendlarläge i Vegastaden

Mitt i Haninge och Vega växer en småstad fram. Här i Brf Gnistra bygger vi nya bostäder i ett prisvärt läge med pendeltåget utanför dörren, och naturen runt hörnet. Välkommen hem!

Det är något visst med att ha nära till det mesta som behövs för att vardagen ska fungera smidigt. Och våra nybyggda lägenheter gör dessutom att du har allt du behöver hemma. Det gör det hela rätt enkelt, och tryggt!

En enkel vardag i Vega

Strax söder om Stockholm hittar du Haninge och Brf Gnistra. Här bygger vi nya lägenheter precis intill pendeltågstationen på bästa läge. Du kommer in till stan på bara 25 minuter, så det fungerar utmärkt för dig som behöver pendla dagligen eller vill ha nära till city. I Vegastaden finns också allt du behöver för att vardagen ska vara smidig och enkel. Som att hämta upp middagen på vägen hem från jobbet, eller att plocka träningsväskan och vara på gymmet några minuter senare. Det finns också stora möjligheter för ett aktivt liv utomhus – för här är grönskan aldrig långt borta. Du kan vandra, jogga och cykla i de olika strövområdena och skogarna. Eller varför inte ta en simtur i någon av de tre sjöarna som ligger inom cykelavstånd?

Nyproduktion i Haninge

Lika smidigt som du tar dig in till Stockholm – lika lätt kommer du tillbaka igen. Tillbaka till ditt nya hem. I Brf Gnistra bygger vi totalt 115 nya lägenheter med ett kvadratsmart tänk som ger dig en prisvärd bostad att längta hem till. Fördelarna med att köpa nyproduktion är många. Som att du alltid betalar ett fast pris för lägenheten och slipper en krånglig budgivning. Eller att du inte behöver renovera och istället kan ägna tid till det du bryr dig om. Att du har ett nytt kök från IKEA och badrum med tvättmaskin! Nämnde vi en stor, härlig balkong förresten? Där kan du ju möta sommarsolen tillsammans med vännerna. Visst låter det bra? Säljstarten sker i augusti – anmäl ditt intresse redan idag.


Exempel på planlösningar

 • 1 rum och kök

  Välkommen till en etta som har avskild hall med smidig förvaring. I kök och vardagsrum har du plats att både umgås och för en middagsbjudning.

  1_rok_35_kvm.jpg

 • 2 rum och kök

  Stig in i en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och upp till fyra meter i takhöjd! I denna kvadratsmarta tvåa hittar du också ett rymligt sovrum och en stor balkong.

  2_rok_58_kvm.jpg

 • 3 rum och kök

  Till höger om den rymliga hallen har du både vardagsrum och kök i öppen planlösning. Till vänster finns det två sovrum, varav det större har direkt utgång till balkongen.

  3_rok_73_kvm.jpg

 • 4 rum och kök

  En generös fyra med plats för hela familjen. Rymligt vardagsrum och kök med yta att umgås – dessutom en stor balkong perfekt för morgonkaffet.

  4_rok_88_kvm.jpg

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband. Schysst!

Haninge kommun överraskar

Vegastaden ligger inbäddad mellan Haninge och Länna. Den legendariska Vegabaren serverar hamburgare vid Nynäsvägen, sjön Drevviken bjuder på svalkande bad och vill du ut på längre utflykter är Haninge en underbar plats att upptäcka. Här finns skärgårdsidyllen Smådalarö och havsbad och camping vid Gålö.

"Jag bara älskar hur den är uttänkt. Planlösningen är så bra, praktisk, öppen och luftig. Och de har fått plats med så mycket på den här ytan."

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Maria Jansson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Vegastaden

Vega är en ny stadsdel med egen pendeltågsstation som invigdes i april 2019. Planen är att 3 500 bostäder ska byggas och flera är redan klara och inflyttade. Stadsdelen kommer att få åtta förskolor och två grundskolor. På promenadavstånd finns Port 73, Bauhaus och Lännas köpkvarter. Sjöarna Drevviken och Rudan ligger öster respektive söder om Vegastaden och har båda populära badplatser.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Blinka

Till salu

Haninge, Vega

Brf Tindra

Slutsålt

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande