Haninge, Vega

Brf Gnistra

Inflyttning preliminärt våren 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 119 st
Rum 1-4 rum och kök

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

Bo pendelvänligt i Vegastaden

I Vegastaden växer en småstad fram. Här bor du nära handelsplatser, skogar och sjöar – bara 20 minuter från stan.

Ikano Bostad bygger bostadsrätter på bästa läget precis intill pendeltågsstationen. Nästa säljstart för vår nyproduktion är planerad till våren 2020.

Nya lägenheter i Brf Gnistra

Husen i Vegastaden får stadskaraktär med restauranger och butiker i bottenplan. I Brf Gnistra är tanken att få ett café att hyra lokalen nedtill. Tänk dig att ha ditt eget stammiscafé, precis som i Vänner! Anmäl ditt intresse för att få mer information.

Vegastaden - en vänlig småstad

Vegastaden håller på att bli en småstad med stor gemenskap och värme. Många köper lägenhet i samma hus som sina vänner. Det vill vi uppmuntra och i Brf Gnistra kommer därför mycket omtanke läggas på att göra innergården till en vacker plats där du kan grilla och umgås med vänner och familj.

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband. Schysst!

Haninge kommun överraskar

Vegastaden ligger inbäddad mellan Haninge och Länna. Den legendariska Vegabaren serverar hamburgare vid Nynäsvägen, sjön Drevviken bjuder på svalkande bad och vill du ut på längre utflykter är Haninge en underbar plats att upptäcka. Här finns skärgårdsidyllen Smådalarö och havsbad och camping vid Gålö.

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Carolina Vanberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Vegastaden

Vega är en ny stadsdel med egen pendeltågsstation som invigdes i april 2019. Planen är att 3 500 bostäder ska byggas och flera är redan klara och inflyttade. Stadsdelen kommer att få åtta förskolor och två grundskolor. På promenadavstånd finns Port 73, Bauhaus och Lännas köpkvarter. Sjöarna Drevviken och Rudan ligger öster respektive söder om Vegastaden och har båda populära badplatser.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Blinka

Till salu

Haninge, Vega

Brf Tindra

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande