Haninge, Vega

Brf Gnistra

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 115 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-93 kvm
Avgift 2.248-5.350 kr/mån
Pris 1.675.000-4.150.000 kr

Bostäder på bästa pendlarläge i Vegastaden

Mitt i Haninge och Vega växer en småstad fram. I Brf Gnistra bygger vi nya bostäder om 1-4 rum och kök i ett prisvärt läge med pendeltåget utanför dörren, och naturen runt hörnet.

Det är något visst med att ha nära till det mesta som behövs för att vardagen ska fungera smidigt. Och våra nybyggda lägenheter gör dessutom att du har allt du behöver hemma. Det gör det hela rätt enkelt, och tryggt! 

En enkel vardag i Vega

Strax söder om Stockholm hittar du Haninge och Brf Gnistra. Här bygger vi nya lägenheter precis intill pendeltågstationen på bästa läge. Du kommer in till stan på bara 25 minuter, så det fungerar utmärkt för dig som behöver pendla dagligen eller vill ha nära till city. I Vegastaden finns också allt du behöver för att vardagen ska vara smidig och enkel. Som att hämta upp middagen på vägen hem från jobbet, eller att plocka träningsväskan och vara på gymmet några minuter senare. Det finns också stora möjligheter för ett aktivt liv utomhus – för här är grönskan aldrig långt borta. Du kan vandra, jogga och cykla i de olika strövområdena och skogarna. Eller varför inte ta en simtur i någon av de tre sjöarna som ligger inom cykelavstånd?

Nyproduktion i Haninge

Lika smidigt som du tar dig in till Stockholm – lika lätt kommer du tillbaka igen. Tillbaka till ditt nya hem. I Brf Gnistra bygger vi totalt 115 nya lägenheter med ett kvadratsmart tänk som ger dig en prisvärd bostad att längta hem till. Fördelarna med att köpa nyproduktion är många. Som att du alltid betalar ett fast pris för lägenheten och slipper en krånglig budgivning. Eller att du inte behöver renovera och istället kan ägna tid till det du bryr dig om. Att du har ett nytt kök från IKEA och badrum med tvättmaskin! Nämnde vi en stor, härlig balkong förresten? Där kan du ju möta sommarsolen tillsammans med vännerna. Visst låter det bra?

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Hitta hem på 43 kvm 

Här möts du av en rymlig hall som slussar dig vidare mot den öppna planlösningen med kök och vardagsrum.

Lite mer avskilt hittar du sovrummet. Härifrån når du inte bara en stor klädkammare, utan även balkongen ut mot den fina innergården. En perfekt plats för morgonkaffet!

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband. Ettorna kostar från 1 675 000 kronor. Schysst!

Svanenmärkt

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig som kund?

Energisnåla lösningar

Höga miljö- och hälsokrav på produkt- och materialval

Bra inomhusklimat

"Jag bara älskar hur den är uttänkt. Planlösningen är så bra, praktisk, öppen och luftig. Och de har fått plats med så mycket på den här ytan."

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Vegastaden

Vegastaden är en ny stadsdel i Haninge med egen pendeltågsstation som invigdes i april 2019. Planen är att 3 500 bostäder ska byggas och flera är redan klara och inflyttade. Stadsdelen kommer att få åtta förskolor och två grundskolor. 

Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området.

Med pendeln utanför dörren är du i Stockholms city på 20 minuter. Från Vegastaden kommer du också snabbt ut med bilen på 73:an, där du kör raka vägen till till stan eller andra hållet ut mot kusten. På gångavstånd ligger Port 73 med ett flertal butiker. Du har också nära till både Haninge centrum och Länna.

Haninge kommun är en skärgårdskommun. Packa ner badkläderna och upptäck skärgårdspärlorna Dalarö och Utö. Vill du åka på en närmare utflykt finns fina bad- och fiskesjöar nära till hands. Sjöarna Drevviken och Rudan ligger öster respektive söder om Vegastaden och har båda populära badplatser.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu