Haninge, Vega

Brf Gnistra

1 rok, 43 kvm

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Till salu

Visningar

Välkommen att kontakta mäklare Gulsah Bulduk för att boka din privata visningstid. Du når henne på mail: gulsah.bulduk@svensknyproduktion.se eller telefon 076-608 22 80 Endast bokade visningar.

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Nummer 31002
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 6
Rum 1 rum och kök
Kvm 43 kvm
Avgift 2.890 kr/mån
Pris 2.195.000 kr

Stor etta om 43 kvadrat med uteplats i söderläge, takhöjd upp till 4 meter och stor sovalkov.

Stor etta om 43 kvadrat med upp till 4 meter takhöjd och egen stor uteplats. Integrerat med köket finner du vardagsrummet i öppen planlösning. Perfekt för den som söker sociala ytor. Utgång till stor uteplats i söderläge. I anslutning till vardagsrummet finns en sovalkov med utrymme för säng. Passar bra för den som vill kunna separera vardagsrum och sovrum på ett kvadratsmart sätt. Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar, och det är enkelt för dig att sätta din egen prägel.

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gnistra

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu