Haninge, Vega

Brf Gnistra

1 rok, 34 kvm

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Till salu

Visningar

Välkommen att kontakta mäklare Gulsah Bulduk för att boka din privata visningstid. Du når henne på mail: gulsah.bulduk@svensknyproduktion.se eller telefon 076-608 22 80 Endast bokade visningar.

Tid
11:00 - 12:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Nummer 11401
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 5
Rum 1 rum och kök
Kvm 34 kvm
Avgift 2.448 kr/mån
Pris 1.825.000 kr

Kvadratsmart etta om 34 kvadrat med balkong i västerläge och sovalkov.

Kvadratsmart etta om 34 kvadrat med centralt läge i Vega. Välkomnande hall med förvaring och ingång till det rymliga och helkaklade badrummet med kombimaskin. Vidare in i lägenheten nås det fullt utrustade köket med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll. Från köket finner du vardagsrummet i öppen planlösning. Här finns plats för både matplats men även övrig möblering så som soffgrupp. Perfekt för den som söker sociala ytor. I anslutning till vardagsrummet finns en sovalkov med utrymme för säng. Passar bra för den som vill kunna separera vardagsrum och sovrum på ett kvadratsmart sätt. Här finner ni även utgång till balkongen i västerläge. Lägenheten har i övrigt genomgående vitlaserat parkettgolv samt vitmålade väggar.

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gnistra

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu