Haninge, Vega

Brf Gnistra

2 rok, 44 kvm

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Reserverad

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Kronometergränd 3. OBS! Endast bokade tider, anmälan krävs. Kontakta mäklaren Gulsah Bulduk för att boka din tid. Du når henne på 076-608 22 80 alt. mail

Tid
12:00 - 13:30

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Nummer 31504
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 6
Rum 2 rum och kök
Kvm 44 kvm
Avgift 2.940 kr/mån
Pris 2.295.000 kr

Kvadratsmart tvåa med med balkong i söderläge och bästa läget i Vega.

Med balkong i söder ligger denna välplanerad tvåa med ett av Vegas bästa lägen. Fullt utrustat Ikeakök i ljusa färger med utgång till den stora balkongen som har utsikt över innergården. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar, och det är enkelt för dig att sätta din egen prägel.

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gnistra

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu