Haninge, Vega

Brf Gnistra

2 rok, 40 kvm

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Reserverad

Visningar

Boka din privata visningstid genom att kontakta mäklare Gulsah Bulduk. Du når henne på mail: gulsah.bulduk@svensknyproduktion.se eller telefon 076-608 22 80

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Nummer 11305
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 5
Rum 2 rum och kök
Kvm 40 kvm
Avgift 2.743 kr/mån
Pris 1.950.000 kr

Tvåa om 40 kvadrat med balkong i söderläge

Välkommen till denna hörntvåa med fönster i två väderstreck och härligt ljusinsläpp. Fräscht kök från Ikea med utgång till Rymlig balkong i söderläge för långa frukostar. Helkaklat badrum med alldeles egen tvättmaskin. I sovrummet finns plats för en mindre dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar, och det är enkelt för dig att sätta din egen prägel.

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gnistra

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu