Haninge, Vega

Brf Gnistra

3 rok, 79 kvm

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Till salu

Visningar

Välkommen att kontakta mäklare Gulsah Bulduk för att boka din privata visningstid. Du når henne på mail: gulsah.bulduk@svensknyproduktion.se eller telefon 076-608 22 80 Endast bokade visningar.

Tid
11:00 - 12:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Nummer 21204
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 6
Rum 3 rum och kök
Kvm 79 kvm
Avgift 4.710 kr/mån
Pris 2.895.000 kr

Genomgående trea med bästa läget i Vega.

Lägenhet om tre rum och kök med bästa läget i Vega. Genomgående lägenheten med privat sovrumsdel. Kök och vardagsrum i öppen planlösning för härlig social samvaro och utgång till balkong. Fullt utrustat Ikeakök med induktionshäll, varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare gör tvättbestyren till ett nöje.

Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar, och det är enkelt för dig att sätta din egen prägel.

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gnistra

Till salu

Till salu

Reserverad

Reserverad

Reserverad