Haninge, Vega

Brf Gnistra

4 rok, 89 kvm

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Reserverad

Visningar

Välkommen att kontakta mäklare Gulsah Bulduk för att boka din privata visningstid. Du når henne på mail: gulsah.bulduk@svensknyproduktion.se eller telefon 076-608 22 80 Endast bokade visningar.

Tid
11:00 - 12:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Nummer 31202
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 6
Rum 4 rum och kök
Kvm 89 kvm
Avgift 5.153 kr/mån
Pris 3.495.000 kr

Ljus hörnfyra om 89 kvadrat med fönster i tre väderstreck och stor balkong.

Ljus och välplanerad 4: a med fönster i tre väderstreck. Kök och vardagsrum i öppet samband och utgång till lägenhetens balkong om ca 9 kvadrat. Tre bra sovrum med garderober i samtliga. Ett duschrum/WC samt en separat WC. Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar, och det är enkelt för dig att sätta din egen prägel.

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gnistra

Reserverad

Reserverad

4 rok, 93 Kvm

Såld