Haninge, Vega

Brf Gnistra

4 rok, 88 kvm

Inflyttning preliminärt från vintern 2022

Till salu

Visningar

Välkommen att kontakta mäklare Gulsah Bulduk för att boka din privata visningstid. Du når henne på mail: gulsah.bulduk@svensknyproduktion.se eller telefon 076-608 22 80 Endast bokade visningar.

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från vintern 2022
Nummer 31603
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 6 av 6
Rum 4 rum och kök
Kvm 88 kvm
Avgift 5.104 kr/mån
Pris 4.095.000 kr

Fyra med ca 14 kvm stor balkong i söderläge och två duschrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning

Fyra med 14 kvadratmeter balkong i söderläge. Mycket välplanerad bostad med fantastiskt ljusinsläpp. Samtliga sovrum ligger avskilt i en privat del av bostaden med separat badrum med tvätt- och torktumlare. Från den rymliga hallen med bra förvaring i skjutdörrsgarderober nås ännu ett badrum. Kök och vardagsrum i öppet samband, och utgång till den mycket stora balkongen i söderläge. Lägenheten har genomgående vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar, och det är enkelt för dig att sätta din egen prägel.

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Gnistra

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu