Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Inflyttning påbörjas sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Idag!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 65 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 36-89 kvm
Avgift 3.350-5.050 kr/mån
Pris 1.950.000-4.200.000 kr

Bo i Västra Hamnen med utsikt över parken

Utsikt, hav, service och kommunikationer = Grilla i Västra Hamnen

Om sommaren sprudlar Västra Hamnen, trädäcken fylls med badgäster och solen skiner över de häftiga husen. Själv kan du njuta av att ta på dig badrocken och strosa ner till havet på tre minuter. Vid Scania-platsen finns förutom bad också restauranger, stans bästa glassbutik och ett härligt promenadstråk längs sundet. Tre minuter åt andra hållet finns Masttorget med livsmedelsbutik och paketutlämning, apotek, bibliotek, matställen med mera. Gym finns öppet dygnet runt för den som vill ha nära till det. Och behöver du ta dig nånstans finns busshållplats precis vid Turning Torso - och gott om elsparkcyklar också.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är kvadratsmart och byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa med inredning i vitt och genomgående ekparkett. Köken är från IKEA och det ingår rostfria vitvaror, spis med induktionshäll, mikro och inbyggd diskmaskin. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval. 

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Bo i Västra Hamnen

På Masttorget finns ICA Maxi med paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare och frisör. För barnfamiljerna finns flera förskolor att välja mellan och nybyggda skolor ligger tvärsöver gatan.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa, etapp 3

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande