Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Inflyttning påbörjas sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 65 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 36-89 kvm
Avgift 3.350-5.050 kr/mån
Pris 1.950.000-4.200.000 kr

Solstänkta bostadsrätter i Västra Hamnen

I Västra Hamnen bor du i nybyggd lägenhet med badrocksavstånd till kvällsdoppet i Scaniabadet. Den vardagen tycker vi att fler ska få ta del av.

Utsikt, hav, service och kommunikationer – det summerar att bo i Västra Hamnen rätt bra. Lägg därtill att du bor i en helt nybyggd bostadsrätt med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Titta i listan nedan och se vilken lägenhet som du tycker bäst om.

Nyproducerad tvåa i Västra Hamnen

I våra välplanerade tvåor får du öppen planlösning med ljust och fint ljusinsläpp. Där möts du av en rymlig hall med smart förvaring i garderober med skjutdörrar. Från hallen nås även badrummet med vitt liggande kakel på väggarna och grå klinkerplattor på golvet. I köksdelen finns ett helt nytt kök från IKEA, och den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att du får gott om utrymme för både matplats och soffgruppen. För att inte glömma den stora balkongen, där du kan möta sommarsolen med härliga utemiddagar.

Attraktivt läge i Malmö

Från att ha varit ett industriområde i Malmö är Västra Hamnen numera en attraktiv stadsdel som har allt du behöver för en bekväm vardag. Utanför porten har du nära till Masttorget med bland annat affärer, service, bibliotek och matställen. Du har nära till flertalet skolor och förskolor, till gym, till fina promenadstråk – och såklart till havet! Det tar nämligen bara dig tre minuter att strosa ner till badet vid Scaniaplatsen. Och om du vill ta dig någonstans längre bort har du en busshållplats precis vid Turning Torso.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Smartaste tvåan

Här tar vi begreppet kvadratsmart till en ny nivå – tack vare den öppna planlösningen och härligt, stora ljusinsläppet vid balkongen, upplevs den här lägenheten som mycket större än sina 51 kvm.

Behöver du en arbetshörna? Möblera kvadratsmart under tv:n och vips är arbetsplatsen fixad.

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 8 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Bo i Västra Hamnen

På Masttorget finns ICA Maxi med paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare och frisör. För barnfamiljerna finns flera förskolor att välja mellan och nybyggda skolor ligger tvärsöver gatan.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Grönt är skönt

Att minska vår klimatpåverkan är en av våra viktigaste frågor. Men hur går det till i praktiken? Om det berättar vi på sidan om miljömässig hållbarhet.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Glöda, etapp 1

Kommande