Malmö, Västra Hamnen

BRF GRILLA etapp 1

Inflyttning sommaren 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 18 st
Rum 2-4 rum och kök
Kvm 52-89 kvm
Avgift 3.350-5.050 kr/mån
Pris 1.950.000-4.200.000 kr

Bo i Västra Hamnen med utsikt över parken

Om sommaren sprudlar Västra Hamnen - trädäcken fylls av badgäster och solen skiner över de häftiga husen. Är det här i Brf Grilla du kommer hitta ditt nästa hem?

Du som bor hos Ikano Bostad i Västra Hamnen blir granne med nya Varvsparken. Här finns en omtyckt lekplats och mycket grönyta för picknickar. Ta ett kvällsdopp i Scaniabadet eller boka bord på restaurangerna vid havet. Från din dörr till vattnet är det bara tre minuter. Den här vardagen vill vi att fler ska få ta del av! Välkommen till Brf Grilla.

Säljstart för Brf Grilla hösten 2019

Snart är det säljstart för 18 nya lägenheter i första etappen av Brf Grilla. Bostadsrätterna är i storlekar om 2-4 rum och kök och ligger på bästa läge med utsikt över Varvsparken. Anmäl dig nu för att bli inbjuden till säljstarten som är 29 augusti.

Exempel på priser och planlösningar

 • 2:a på 63 kvm, pris 2 500 000 kr

  Vardagsrum och kök för att kunna umgås lätt, utgång till balkong, bra med förvaring och stort sovrum.

  4-1203@2x.jpg

 • 3:a på 69 kvm, pris 2 500 000 kr

  Sovrum med plats för liten arbetsplats eller barnsäng. Ekparkett i hela lägenheten. Vardagsrum och kök blir till ett stort härligt rum med fina ljusinsläpp. Egen tvättmaskin och torktumlare.

  4-1102@2x.jpg

 • 4:a på 88 kvm, pris 3 500 000 kr

  Stort masterbedroom med skjutdörrsgarderob. Helkalklat badrum. Gäst-WC. Ljust och fint med fönster i flera väderstreck ger en fin utsikt. Möjligt att välja bort en vägg och få ett ännu större vardagsrum.

  4-1101@2x.jpg

Dokument

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är kvadratsmart och byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa med inredning i vitt och genomgående ekparkett. Köken är från IKEA och det ingår rostfria vitvaror, spis med induktionshäll, mikro och inbyggd diskmaskin. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval. 

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Bo i Västra Hamnen

På Masttorget finns ICA Maxi med paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare och frisör. För barnfamiljerna finns flera förskolor att välja mellan och nybyggda skolor ligger tvärsöver gatan.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Slutsålt