Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

2 rok, 61 kvm

Inflyttning sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2021
Nummer 6-1005
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 4
Rum 2 rum och kök
Kvm 61 kvm
Avgift 3.763 kr/mån
Pris 2.300.000 kr

Hörnbelägen 2:a med gott om förvaring och generös takhöjd om 3 meter!

Den rymliga hallen välkomnar med gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Sovrummet är stort och erbjuder även det förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Här ryms såväl dubbelsäng som ytterligare möblemang.

I anslutning till hallen nås även badrummet med vita liggande kakelplattor på väggarna och med grå klinketplattor på golvet. Dusch med duschväggar i glas och tvättställ med vit kommod undertill samt spegel med belysning. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva i laminat ovanför. Föreberett för handdukstork.

Kök och vardagsrum i social öppen planlösning med rum för både matgrupp och soffgruppsmöblemang. Stora fönsterpartier i vinkel och en generös takhöjd om tre meter inger rymd och luftig känsla. Här finns även möjlighet till tillvalsvägg för praktisk avskärmning om till exempel ett arbetsrum önskas.

Kök med kökssnickerier i vitt från IKEA med stora vita kakelplattor ovan aluminiummönstrad bänkskiva i laminat. Diskreta handtag i borstad aluminium. Utrustat med kombinerat kyl- och frysskåp i rostfritt med städskåp bredvid. Induktionshäll med varmluftsugn undertill, integrerad diskmaskin bakom lucka och mikrovågsugn i rostfritt monterat i överskåp.
Vid köket finns en fransk balkong.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Grilla

Till salu

Till salu

3 rok, 69 Kvm

Såld

Reserverad

Reserverad