Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

3 rok, 74 kvm

Inflyttning sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2021
Nummer 5-1302
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 74 kvm
Avgift 4.371 kr/mån
Pris 2.900.000 kr

Trea på högt läge med generösa rum och balkong med morgonsol!

Social planlösning fördelat på tre rum och kök med luftiga ytor och balkong från vardagsrummet.

Hall med förvaring och plats för avhängning. Härifrån nås det mindre sovrummet med garderob och plats för enkelsäng. Det stora sovrummet har förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring om så önskas.

Badrummet är placerat vid det större sovrummet. Här är tvättmaskin och torktumlare installerat, med praktisk bänkskiva över. Väggarna har vitt liggande kakel och på golvet ligger grått klinker. Dusch med duschväggar av glas. Tvättställ med vit kommod och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

På över 36 kvadratmeter ryms både soffgrupp och matsalsmöblemang och rummet blir en naturlig och social samlingsplats. Generösa öppna ytor tillsammans med stora fönsterpartier inger en luftig känsla. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong med trevlig morgonsol.

Köket är integrerat med vita kökssnickerier från IKEA. Stora vita kakelplattor över bänkskivan i aluminiummönstrad laminat. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt, induktionshäll med varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Rostfri mikrovågsugn finns monterad i överskåp.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Grilla

Till salu

Till salu

Till salu

Reserverad