Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla etapp 2

Inflyttning hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 47 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 36-78 kvm
Avgift 2.200-4.800 kr/mån
Pris 1.350.000-3.250.000 kr

Bo i Västra Hamnen med utsikt över parken

Säljstart av Grilla etapp 2 i oktober!

Brf Grilla etapp 2 består av 47 kvadratsmarta bostadsrätter. Storlekarna är 1-3 rum och kök om 36-78 kvm. Dessa lägenheter har ett fint solläge i sydväst. I köpet ingår helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, kök med inredning från IKEA, micro, diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, ekparkett i hela lägenheten. Alla lägenheter har tillgång till balkong eller uteplats. Parkeringsmöjligheter i p-garage under gården. Självklart finns det hiss!

I slutet av oktober säljstartar vi! Bli medlem i Ikano Förmån nu (det är gratis)och få möjlighet att välja lägenhet först!

Utsikt, hav, service och kommunikationer = Grilla i Västra Hamnen

Om sommaren sprudlar Västra Hamnen, trädäcken fylls med badgäster och solen skiner över de häftiga husen. Själv kan du njuta av att ta på dig badrocken och strosa ner till havet på tre minuter. Vid Scania-platsen finns förutom bad också restauranger, stans bästa glassbutik och ett härligt promenadstråk längs sundet. Tre minuter åt andra hållet finns Masttorget med livsmedelsbutik och paketutlämning, apotek, bibliotek, matställen med mera. Gym finns öppet dygnet runt för den som vill ha nära till det. Och behöver du ta dig nånstans finns busshållplats precis vid Turning Torso - och gott om elsparkcyklar också.

Genomtänkt från golv till tak

En Ikanolägenhet är kvadratsmart och byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa med inredning i vitt och genomgående ekparkett. Köken är från IKEA och det ingår rostfria vitvaror, spis med induktionshäll, mikro och inbyggd diskmaskin. I badrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval. 

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Bo i Västra Hamnen

På Masttorget finns ICA Maxi med paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare och frisör. För barnfamiljerna finns flera förskolor att välja mellan och nybyggda skolor ligger tvärsöver gatan.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 1

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa, etapp 2

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande