Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Inflyttning höst/vinter 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Höst/vinter 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 70 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 35-124 kvm

Nybyggda bostäder i Elinegård

Mellan historiska Limhamn och framtidens Hyllie växer en helt ny stadsdel fram med täta stadskvarter och naturen nära inpå. Här i Elinegård finns allt från första ettan till familjevänliga femrummare.

Slå rot i Brf Grönska och bo i en nybyggd bostadsrätt med bästa parkläge och cykelavstånd till det mesta. Visst låter det bra?

En skön vardag i Limhamn

Med parken som granne är det som upplagt för en lässtund ute i det gröna. Eller kanske för barnen i den roliga lekparken medan du har uppsikt med en kopp kaffe på balkongen. Du får dessutom tryggt avstånd till både skola och förskola – när skolklockorna ringer för dagen är det närmast gångavstånd hem. Och närheten till omgivningen runtomkring blir ännu tydligare med cykel, från de mysiga småbutikerna i Limhamn till shopping på Emporia vidare till bra kommunikationer mot Malmö.

Bo kvadratsmart i Elinegård

Här finns bostäder som passar förstagångsköparen, såväl som barnfamiljer. Modernt, kvadratsmart och trivsamt redan från allra första början. Tänk bara att kunna längta hem till en bostad med kök från IKEA, helkaklade badrum och funktionell inredning. För att inte glömma den rymliga balkongen – i vissa lägenheter till och med två. Dessutom finns här hiss och möjlighet till parkering under kvarteret.

Passa på att anmäla ditt intresse för Brf Grönska redan idag – försäljningen för drar igång i slutet av oktober! Blir du dessutom medlem i Ikano Förmån (det är gratis) har du förtur och har chans att välja lägenhet först.

Smarta tvåan

Här tar vi kvadratsmart till en ny nivå, och med lite finurlighet får du all extra plats du behöver. Kanske en arbetshörna för hemmajobbet?

Den öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet från balkongen, gör dessutom att lägenheten upplevs betydligt rymligare än sina 42 kvadratmeter.

Fem rum med plats för alla

Med fyra sovrum får du plats med hela familjen. Den öppna planlösningen ger dig både matplats och vardagsrum i ett. Lägg där till fönster i flera väderstreck, som gör det till ett rum att vilja vara i.

Slipp trängsel med två toaletter med varsin dusch. Dessutom två balkonger, så att du kan njuta av både morgonkaffet och eftermiddagsfikan i sol!

En skönare vardag

Vid kanten av kalkbrottet växer ett skönare stadsliv fram. I Elinegård börjar allt mer komma på plats. Här finns Hemköp, frisör, yogastudio, jättehäftig lekpark, nybyggd förskola och skola.

Vi har pratat med boende i Elinegård

Nyinflyttade i Elinegård pratar om området och hur det är att köpa bostad av Ikano Bostad.

Läs intervjuerna

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Grönt är skönt

Att minska vår klimatpåverkan är en av våra viktigaste frågor. Men hur går det till i praktiken? Om det berättar vi på sidan om miljömässig hållbarhet.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Elinegård

Brf Leva

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Glöda, etapp 1

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Putsa

Till salu

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

Kommande