Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Inflyttning höst/vinter 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Höst/vinter 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 70 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 35-124 kvm

En nybyggd bostad att längta hem till i Elinegård

Välkommen till Brf Grönska i Elinegård!  Här kommer vi att bygga allt från den första lyan om 1 rum och kök till familjevänliga femrummare. Det blir kvadratsmarta, prisvärda, trygga och trivsamma lägenheter med funktionell och smart inredning från IKEA. Vi bygger alltid bostäder som passar för människor i livets alla faser från första egna bostaden till bekvämt boende på äldre dar.

Ett skönare stadsliv

Att bo i en nybyggd bostasdsrätt och ha ett helt unikt naturreservat som närmsta granne. Och att det dessutom är i Malmö, det går väl inte? Jo, om du bor i Elinegård på Limhamn. Mellan historiska Limhamn och framtidens Hyllie växer en helt ny stadsdel med täta stadskvarter och naturen inpå knuten fram. Läget kan inte bli bättre.

Från Elinegård kan du ta cykeln till allt. Från småbutikerna i Limhamn till shopping och nöje på Emporia och Malmö Arena och vidare till bra kommunikationer från stationen i Hyllie. Men framförallt är det naturen som lockar på Elinegård. Den karga naturen runt kalkbrottet till den fantastiska utsikten över Öresundsbron fascinerar de flesta. Det är en stor del i vad vi kallar för det sköna stadslivet.

Anmäl intresse

Under hösten 2020 startar försäljningen av bostadsrätterna i Brf Grönska. Anmäl ditt intresse redan idag, så missar du ingen information inför säljstarten. Kom ihåg att bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis) när du anmäler intresse för att få möjlighet att välja lägenhet först av alla.

En skönare vardag

Vid kanten av kalkbrottet växer ett skönare stadsliv fram. I Elinegård börjar allt mer komma på plats. Här finns Hemköp, frisör, yogastudio, jättehäftig lekpark, nybyggd förskola och skola.

Vi har pratat med boende i Elinegård

Nyinflyttade i Elinegård pratar om området och hur det är att köpa bostad av Ikano Bostad.

Läs intervjuerna

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Grönt är skönt

Att minska vår klimatpåverkan är en av våra viktigaste frågor. Men hur går det till i praktiken? Om det berättar vi på sidan om miljömässig hållbarhet.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Putsa

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu