Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Inflyttning vintern 2022/2023

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Vintern 2022/2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 70 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 34-131 kvm
Avgift 2.350-6.750 kr/mån
Pris 1.150.000-4.995.000 kr

Nybyggda bostäder i Elinegård

Mellan historiska Limhamn och framtidens Hyllie växer en helt ny stadsdel fram med täta stadskvarter och naturen nära inpå. Här i Elinegård finns allt från första ettan till familjevänliga femrummare. Slå rot i Brf Grönska och bo i en nybyggd bostadsrätt med bästa parkläge och cykelavstånd till det mesta. Visst låter det bra?

En skön vardag i Elinegård

Med parken som granne är det som upplagt för en lässtund ute i det gröna. Eller kanske för barnen i den roliga lekparken medan du har uppsikt med en kopp kaffe på balkongen. Du får dessutom tryggt avstånd till både skola och förskola – när skolklockorna ringer för dagen är det närmast gångavstånd hem. Och närheten till omgivningen runtomkring blir ännu tydligare med cykel, från de mysiga småbutikerna i Limhamn till shopping på Emporia vidare till bra kommunikationer mot Malmö.

Lägenheter för alla

Här finns bostäder som passar förstagångsköparen såväl som barnfamiljer. Modernt, kvadratsmart och trivsamt redan från allra första början. Tänk bara att kunna längta hem till en bostad med kök från IKEA, helkaklade badrum och funktionell inredning. För att inte glömma den rymliga balkongen – i vissa lägenheter till och med två. Dessutom finns här hiss och möjlighet till parkering under kvarteret.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Smarta tvåan

Här tar vi kvadratsmart till en ny nivå, och med lite finurlighet får du all extra plats du behöver. Kanske en arbetshörna för hemmajobbet?

Den öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet från balkongen, gör dessutom att lägenheten upplevs betydligt rymligare än sina 42 kvadratmeter.

Prisexempel: 1 495 000 kr

Fem rum med plats för alla

Med fyra sovrum får du plats med hela familjen. Den öppna planlösningen ger dig både matplats och vardagsrum i ett. Lägg där till fönster i flera väderstreck, som gör det till ett rum att vilja vara i.

Slipp trängsel med två toaletter med varsin dusch. Dessutom två balkonger, så att du kan njuta av både morgonkaffet och eftermiddagsfikan i sol!

En skönare vardag

Vid kanten av kalkbrottet växer ett skönare stadsliv fram. I Elinegård börjar allt mer komma på plats. Här finns Hemköp, frisör, yogastudio, jättehäftig lekpark, nybyggd förskola och skola.

Vi har pratat med boende i Elinegård

Nyinflyttade i Elinegård pratar om området och hur det är att köpa bostad av Ikano Bostad.

Läs intervjuerna

Svanenmärkt

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig som kund?

Energisnåla lösningar

Höga miljö- och hälsokrav på produkt- och materialval

Bra inomhusklimat

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Elinegård

Brf Leva

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Putsa

Slutsålt

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

Kommande