Malmö, Elinegård

Brf Grönska

4 rok, 104 kvm

Inflyttning påbörjas preliminärt vintern 2022/2023

Till salu

Visningar

Välkommen på säljstartsvisning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Räfsgatan 34, följ skyltar från Blåsebergavägen. Anmälan med antal personer mailas till labinot.krasniqi@erikolsson.se

Tid
14:00 - 15:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt vintern 2022/2023
Nummer 3-1304
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 5
Rum 4 rum och kök
Kvm 104 kvm
Avgift 5.500 kr/mån
Pris 3.795.000 kr

Rymlig fyra om 104 kvm högt upp i huset med stor balkong i söder.

På våning tre finner ni denna rymliga bostad med stor balkong om sju kvm i söder mot parken. Hall med säkerhetsdörr och förvaring i inbyggd garderob.

Välplanerat IKEA-kök med vita kökssnickerier, dubbla kombinerad kyl- och frysskåp, varmluftsugn och mikrovågsugn. Induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord i anslutning.
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med lättmöblerbara ytor. Från vardagsrummet nås balkongen om sju kvm i söder läge.

Två större sovrum med plats för dubbelsäng och med praktisk förvaring i inbyggda garderober. Ett mindre sovrum med plats för säng, skrivbord eller ytterligare förvaring om så önskas.

Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Tvättställ med kommod och duschväggar av glas. Förberett för handdukstork.
Ytterligare ett helkaklat badrum med klinkergolv. Tvättställ med kommod och duschväggar av glas. Förberett för handdukstork.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och vita släta väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Grönska

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu