Malmö, Elinegård

Brf Grönska

5 rok, 131 kvm

Inflyttning påbörjas preliminärt vintern 2022/2023

Till salu

Visningar

Välkommen på säljstartsvisning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Räfsgatan 34, följ skyltar från Blåsebergavägen. Anmälan med antal personer mailas till labinot.krasniqi@erikolsson.se

Tid
14:00 - 15:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt vintern 2022/2023
Nummer 1-1501
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 5 rum och kök
Kvm 131 kvm
Avgift 6.750 kr/mån
Pris 4.995.000 kr

Rymlig femrummare om 131 kvm högst upp i huset med fantastiskt utsikt från balkong i sydväst.

Högst upp i huset finner ni denna rymliga bostad med stor balkong i sydväst där man kan avnjuta sol under dag- och kvällstid. Hall med säkerhetsdörr och förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob.

Välplanerat IKEA-kök med vita kökssnickerier, dubbla kombinerad kyl- och frysskåp, varmluftsugn och mikrovågsugn. Induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord i anslutning.
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök om ca 54 kvm med lättmöblerbara ytor. Från vardagsrummet nås den stora balkongen om 10 kvm i sydväst läge där man kan avnjuta både parkutsikt och utsikt mot kalkbrottet.

Fyra väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderober alternativt inbyggda garderober. Två mindre sovrum med plats för säng, skrivbord eller ytterligare förvaring om så önskas. Från bostadens större sovrum nås den balkongen i öster där man kan avnjuta förmiddagssol.

Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Tvättställ med kommod och duschväggar av glas. Förberett för handdukstork.

Ytterligare ett helkaklat badrum med klinkergolv. Tvättställ med kommod och duschväggar av glas. Förberett för handdukstork.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och vita släta väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Grönska

Till salu

Till salu