Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Inflyttning våren 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 54 st
Rum 1-4 rum och kök

Nya bostäder i Västra Hamnen 

En nyproducerad lägenhet i ett område som bjuder upp till både stadsliv och havsstänk – visst låter det som det bästa av två världar? Välkommen till Västra Hamnen! 

Trots sin moderna fasad fyller Västra Hamnen i Malmö snart 20 år. Från att ha varit ett industriområde har det förvandlats till en stadsdel att räkna med - som precis som våra nybyggda bostäder kan erbjuda allt du behöver. 

En livlig del av Malmö 

Tanken med Västra Hamnen var från början att bygga upp en stadsdel med olika uttryck och arkitektur, något som var lite annorlunda. Det har gjort att ingen gata eller kvarter är den andra lik. Och mitt i den härliga variationen kan du njuta av det sköna livet i stan med ett rikt kulturutbud, restauranger och shopping. Det kombinerat med vackra parker och närheten till havet. Här saknar du inget – men Västra Hamnen saknar dig! 

Västra Hamnens trygga bostäder 

I Brf Gymma behöver du inte tänka på en krånglig budgivning, att behöva renovera eller ens tapetsera. Våra bostäder har alltid ett fast pris och allt är redan färdigt från första början. Det du behöver göra är att flytta in! För här möts du av vitlaserad ekparkett, nytt kök från IKEA och helkaklade badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har du genomtänkta förvaringslösningar som rymmer vardagen, och en sådan där stor balkong som sätter guldkant på tillvaron. Bra va? 

Anmäl ditt intresse för lägenheterna i Brf Gymma. Blir du dessutom medlem i Ikano Förmån (det är gratis) får du chans att välja bostad först. Säljstart planeras till hösten 2022. 

Bo i Västra Hamnen

På Masttorget finns ICA Maxi med paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare och frisör. För barnfamiljerna finns flera förskolor att välja mellan och nybyggda skolor ligger tvärsöver gatan.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Grönt är skönt

Att minska vår klimatpåverkan är en av våra viktigaste frågor. Men hur går det till i praktiken? Om det berättar vi på sidan om miljömässig hållbarhet.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu