Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Inflyttning sommaren 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 54 st
Rum 1-4 rum och kök

Nya bostäder vid havet i Västra Hamnen 

En nyproducerad lägenhet i ett område som bjuder upp till både stadsliv och havsstänk – visst låter det som det bästa av två världar? I Brf Gymma är det precis så det är. 

Trots sin moderna fasad fyller Västra Hamnen i Malmö snart 20 år. Från att ha varit ett industriområde har det förvandlats till en stadsdel att räkna med - som precis som våra nybyggda bostäder kan erbjuda allt du behöver. 

Nära hav och park

I Brf Gymma kommer du bo med ett fint läge precis intill Varvsparken med bland annat promenadstråk, lekplats för barnen och en rastplats för dig som går en runda med hunden. Dessutom känns havet ständigt närvarande och du har bara en fem minuters promenad till trätrapporna vid Scaniaplatsen. Där kanske du kan passa på att ta en paus med en glass från den italienska gelaterian? Allt det där kombinerat med en bekväm vardag där du enkelt tar dig till allt från restauranger, lunchställen och caféer till bibliotek och gym.

Genomtänkta bostäder

Brf Gymma ligger på ett lugnt läge inne i kvarteret.  Huset blir sju våningar högt och längst upp kommer det finnas lite häftiga taklägenheter i två plan. Här kan du hitta allt från mindre ettor med ett kvadratsmart tänk till rymliga fyror med två badrum – och allt däremellan. Perfekt boende såväl för dig som förstagångsköpare eller för dig som har familj. I våra lägenheter möts du av vitlaserad ekparkett, nytt kök från IKEA och helkaklade badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har du genomtänkta förvaringslösningar som rymmer vardagen, och en sådan där stor balkong som sätter guldkant på tillvaron. Bra va?

Säljstart i oktober
Den 29 oktober är det dags för säljstart av Brf Gymma. Anmäl ditt intresse redan idag! - och bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis) så får du förtur och möjlighet att välja lägenhet först.

En tvåa med smarta kvadrat

Med härligt ljus, öppen planlösning kan du umgås med vännerna samtidigt som middagen puttrar på spisen. Här är en riktigt kvadratsmart planlösning som ger dig allt som behövs men på en lite yta. Behöver du mer egentligen?

Prisexempel: 2 100 000 kr

Bo i Västra Hamnen

På Masttorget finns ICA Maxi med paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare och frisör. För barnfamiljerna finns flera förskolor att välja mellan och nybyggda skolor ligger tvärsöver gatan.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Sugen på en ny lägenhet?

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Grönt är skönt

Att minska vår klimatpåverkan är en av våra viktigaste frågor. Men hur går det till i praktiken? Om det berättar vi på sidan om miljömässig hållbarhet.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Glöda, etapp 1

Kommande