Nyinflyttad i Barkarbystaden!

Därför valde Kamran Hawaz Ali, 31 år, butikschef, Barkarbystaden

Kamran har bott i Järfälla i hela sitt liv och sett Barkarbystaden växa fram på nära håll. För honom var det självklart att satsa på en framtid här.

Som trogen Järfällabo insåg Kamran 31 år, möjligheterna i nya Barkarbystaden och tog sin chans att lämna hyresrätten för en nyproducerad bostadsrätt. Nu bor han i en hörnlägenhet på 49 kvadrat på Viggengatan och njuter av ljuset som flödar in i lägenheten. Att göra bra beslut verkar ligga i Kamrans natur.

- Jag är ganska petig, säger han med ett skratt. Ingenting kommer in i lägenheten som jag inte noga valt ut. Det är därför det fortfarande är rätt tomt.

Snickartimmen uppskattades

Han fick nycklarna på utsatt tillträdesdag och tre, fyra veckor efter inflyttningen valde han att utnyttja sin gratis snickartimme. Ett erbjudande som Ikano Bostad ger nyinflyttade köpare. De bokar ett besök av Ikanos egna snickare och får hjälp med enklare arbeten.

- Vilken grymt bra tjänst, säger Kamran. När man är nyinflyttad orkar man inte fixa allt. Jag blev jätteglad när två schyssta killar kom hit och borrade upp gardinskenor i taket. De lyssnade och gjorde precis som jag ville. Jag hade valt en speciell typ av skena som var lite svårare att sätta upp, men resultatet blev toppen.

En levande ministad

I Barkarbystaden är det alltid något på gång. Det byggs på och det händer mycket.

- Det är det jag gillar, säger Kamran. Det känns redan som en ministad och allt finns här. Till exempel IKEA, MediaMarkt, Ica Maxi. Tunnelbanan kommer snart. Till och med naturen är bara två minuter bort så när det blir varmare ska jag börja ta fler promenader. Det finns en schysst framtid här.

4 snabba frågor

Bästa med Barkarbystaden?

Allt finns här. Det är attraktivt och det händer mycket.

Bästa med din lägenhet?

Ljuset - det får lägenheten att skina upp.

Skulle du rekommendera Ikano Bostad?

Absolut. Det har jag redan gjort. Min kompis har köpt en lägenhet i samma förening.

Vad är hemma för dig?

En plats där jag känner mig trygg.

 

Till Brf Landa


Bostäder i Barkarbystaden

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Landa

Inflyttnings­klart }

Lägenheter Inflyttning nu eller när det passar dig

 

Slutsålt