Järfälla, Barkarbystaden

Brf Landa, etapp 3

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Visning sker i visningslägenheten på Parkvägen 1. För visning av en specifik lägenhet, kontakta mäklaren direkt.

Tid
17:00 - 17:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Nu eller när det passar dig
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 35 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 25-84 kvm
Avgift 1.900-4.700 kr/mån
Pris 1.595.000-3.495.000 kr

Nu säljstartar vi sista etappen i Brf Landa

I Barkarbystaden får du det bästa av två världar. Närheten till naturen och storstadskänslan på en och samma gång. Här finns allt du behöver i vardagen - skolor, förskolor, kultur och ett stort utbud av gym, restauranger och inte minst shopping. 2024 öppnar två nya tunnelbanestationer som gör det ännu enklare att pendla till jobbet.

I Brf Landa bor du ljust och modernt med egen balkong eller uteplats. Här finns både den perfekta första ettan och familjevänliga fyran. Oavsett vad du väljer är lägenheten kvadratsmart planerad och med öppen och ljus planlösning. Bor du högst upp i huset får du också lite extra takhöjd på upp till 3,5 meter. Dessa lägenheter är dessutom färdigbyggda, så du bestämmer själv när du vill flytta in, nu eller när det passar dig bäst.  

 

Bostäder och priser

Välj bostad

Kvadratsmart

Våra lägenheter är kvadratsmarta och ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Ettor med sovalkov, tvåor med plats för gemenskap och familjevänliga trerumslägenheter. Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med funktionell och smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

Naturlig storstadskänsla

I Barkarbystaden får du både storstadskänsla och närhet till naturen. Och 2024 öppnar två nya t-banestationer som gör det ännu enklare att pendla till city.

"Det känns redan som en ministad och allt finns här."

Kamran Hawaz Ali, 31 år

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Karlén, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Aktiv fritid

Är träning din grej? Då är den gamla landningsbanan från den gamla Barkarby flygplats en utmärkt startsträcka. Här kan du springa, cykla, promenera eller skejta. I närområdet finns det även ridcenter, klättervägg och simhall.

Ser du shopping som en sport? Då ligger Stockholm Quality Outlet på gångavstånd. Innan du går hem kan du stilla hungern till på någon av Barkarbystadens alla restauranger.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Landa

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Flyga

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Lyfta

Slutsålt

Stockholm, Bromstensstaden

Brf Kvittra

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu