Högt belägen enrummare med stor balkong som vetter mot innergård i sydostläge!

Kvadratsmart enrummare med öppen planlösning mellan kök och allrum där stora fönsterpartier och att lägenheten ligger näst högst upp bidrar till att skapa ljus och extra rymd till bostaden, och en riktigt trevlig utsikt.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Brand- och säkerhetsdörr med tittöga.

Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av två garderober och ett städskåp. Brand- och säkerhetsdörr med tittöga.

Snyggt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning och eluttag, vikbara duschväggar av glas samt kombinerad tvätt- och torktumlare (kombimaskin).

IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckar som är inredarens val. Lika som stänkskydd av vita stora stående kakelplattor och aluminiummönstrad bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsungn Induktionshäll med fläkt i rostfritt utförande.

Praktisk sovdel med en garderob samt utgång till balkong om ca 8 m² mot innergård (sydostläge).

Till lägenheten hör ett förråd i källar- eller vindsplan. Hiss hela vägen upp till vindsplanet eller ned till garage eller cykelförråd.

4-1503@2x

Fakta

Tillträde 0001-01-01
Nummer 4-1503
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 6
Rum 1 rum och kök
Kvm 36 Kvm
Avgift 2.450 kr
Pris 1.750.000 kr

Hitta hit

Visningar

16:00 - 17:00

Öppen visning - Välkommen till vår visningslägenhet på Råbyvägen 57H! Ingång från Atterbomsgatan.

Lägg till

Kontakt

Andra intressanta bostäder i Brf Läsa

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Uppsala, Gränby

BRF LÄSA

Till salu

Anmäl intresse

Prisvärda lägenheter i nya Gränby

Oavsett storlek har alla lägenheterna öppna, kvadratsmarta planlösningar, ljus inredning och egen balkong eller uteplats.

Den gröna gården lockar till umgänge, kanske kring den gemensamma grillplatsen. Ska du åka till centrum så kan du åka i Sunfleets bil som finns i föreningens garage som bilpool. Gott om platser för cykel finns det också, antingen i cykelförråd eller det egna förrådet.

Tv, bredband och telefoni ingår i avgiften.

Vill du veta mer om bilpool via Sunfleet? Klicka här

 • Modernt och genomtänkt i Gränby

  Köken är modernt utrustade med induktionshäll, separat ugn, diskmaskin och för miljöns skull energibesparande blandare. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finner du tvättutrustning, duschvägg i klarglas och kommod under tvättstället. Samtliga rum har ekparkett och vita väggar och alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong.

 • En bostad att längta hem till

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende.

  Om lägenheterna:

  • Grillplats på innergården
  • Ljus och modern inredning
  • Diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare
  • Inflyttning till sommaren eller enligt överenskommelse
 • Nyproduktion i Gränby

  Gränbystaden 2025 är en satsning på att göra ett omtyckt område i utkanten av stan till en del av storstaden Uppsala. Förutom Ikano Bostad är flera andra aktörer med och bygger den nya stadsdelen. 

  Här kan du läsa en artikel om planerna

 • Stadsliv och grönska

  Från våra lägenheter i Gränby har du nära till det mesta. Alldeles intill ligger Gränbyparkens grönområden, perfekta för en picknick med vännerna. Med goda kommunikationer finns Uppsala centrum på bekvämt avstånd. Och vill du hellre handla på hemmaplan har Gränby Centrum över 100 butiker och restauranger.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Hitta hit

Fakta

Inflyttning Vintern 2018/2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 64 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-88 Kvm
Avgift 2.350-4.900
Pris 1.395.000-3.175.000

Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Skriva

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Romanen

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Skildra

Till salu

Uppsala, Kvarngärdet

Kvarngärdet

Kommande