Malmö, Västra hamnen

BRF LEKA

Inflyttning våren 2019

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-89 kvm
Avgift 2.600-4.900 kr/mån
Pris 1.500.000-4.150.000 kr

Nya lägenheter i populära Västra hamnen

I skuggan av Turning Torso bygger vi just nu Brf Leka med 62 lägenheter. Här är perfekt för dig att bo som har lämnat villan och är sugen på det bekväma livet i stan, nära restauranger, kultur och kommunikationerna vid Centralen. Närmaste granne är nya Varvsparken. Välsorterad stormarknad och skola finns ett stenkast bort. 

Lägenhet som passar dig

Bland våra kvadratsmarta lägenheter kan du säkert hitta det som passar dig och ditt behov. Kanske dags flytta ihop? Då finns det 2 rok på 54 kvm från 1 900 000 kr. Behöver du större plats finns det till exempel 3 rok på 84 kvm i öppen planlösning från 3 450 000 kr. Välj uppe eller längre ner, balkong eller uteplats - vi har alla olika smak och önskemål men det mesta finns här.

Bra standard

Alla våra lägenheter är utrustade med en bra grundstandard: genomgående ekparkett, helkaklat badrum och rostfria vitvaror. Köken är från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt ändra, förnya och köpa till när du behöver. Egen tvättmaskin och torktumlare gör livet lättare. Under huset finns p-garage med parkeringsmöjlighet. Och självklart finns det hiss i huset.

Privat visning av lägenheterna

Boka gärna en privat visning när det passar dig hos vår mäklare Anna Jermander på 040-691 82 82.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Västra hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Vila

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu