Malmö, Västra Hamnen

BRF LEKA

Inflyttning våren 2019

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-89 kvm
Avgift 2.600-4.900 kr/mån
Pris 1.500.000-4.150.000 kr

Kampanj – få 24 månader avgiftsfritt*

 

För dig som längtar efter något eget. För dig som vill spela din egen musik. För dig som vill flytta ihop med kärleken. Just nu kan du köpa en 1:a eller 2:a och bo 24 månader avgiftsfritt.

Mer information

Bo med tre minuter till havet i Västra Hamnen

I kvarteret mitt i Västra Hamnen kan du köpa din nya lägenhet. Här är perfekt för dig att bo som har lämnat villan och är sugen på det bekväma livet i stan, nära restauranger, kultur och kommunikationerna vid Centralen.

Närmaste granne är nya Varvsparken med stans coolaste lekplats. Och hunden rastar du på rastplatsen intill. På Masttorget finns ICA Maxi, paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare, frisör och mera. Till kvällsdopet och restaurangerna vid havet har du tre minuter till från porten - det är vardagslyx som passar de flesta. 

Sista lägenheten!

Nu finns det bara en lägenhet kvar till försäljning. Det är en 3:a om 84 kvm med ett lite annorlunda genomgångskök. Öppet mellan kök och vardagsrum för en trevlig social samvaro. Här finns också balkongen som är stor och rymlig. Grundstandarden är bra: genomgående ekparkett, helkaklat badrum i vitt och grått med tvättmaskin och torktumlare. I köket ingår kyl/frys, mikro, induktionshäll och ugn i rostfritt. Diskmaskinen är inbyggd och smälter fint in blad den vita köksinredningen. Köket i vitt är från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt ändra, förnya och köpa till när du behöver.
Under huset finns p-garage med parkeringsmöjlighet. Och självklart finns det hiss i huset.

 

Vill du ha en annan storlek? Då bygger vi Brf Sola i kvarteret intill, med bostäder om 1-4  rum och kök. Klicka in och se om du kan hitta det du letar efter här.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

*Villkor 24 månader avgiftsfritt

Erbjudandet gäller endast för 1:or och 2:or i Stockholm, Malmö och Uppsala. Erbjudandet gäller mellan 9 september och 11 oktober 2019 i Stockholm, Malmö och Uppsala. I Malmö gäller erbjudandet de 24 första kunderna.

För att få ta del av erbjudandet måste du vara ny kund, vilket betyder att du skriver ditt första avtal på den lägenhet du vill köpa. Du får bara ha en pågående affär hos oss. Lägenheten ska finnas till salu på ikanobostad,se och du måste skriva på ditt avtal under kampanjperioden. Priset för bostadsrätten är fast och kan inte förhandlas.

Ikano Bostad ersätter bostadsrättsföreningen med månadsavgiften, som framgår av föreningens ekonomiska plan, under 24 månader från och med tillträdesdagen. Om avgiften höjs under 24 månaders-perioden debiteras köparen överskjutande belopp. Om avgiften sänks under perioden, tillfaller överskjutande belopp Ikano Bostad.

Erbjudandet kan inte överlåtas till annan köpare.

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 1

Försäljning pågår till medlemmar

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Försäljning pågår till medlemmar

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Slutsålt