Luftig trea med praktisk planlösning och fransk balkong!

Välkommen till en rymlig trerumslägenhet med öppen planlösning och fransk balkong! Stora rum och trivsamma sociala ytor sätter tonen!

Hall med garderob och städskåp. Från hallen nås bostadens stora badrum. Det får mörkt klinker på golvet, och vita större kakelplattor på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare placeras bredvid varandra, och en ljus bänkskiva monteras över dem. Tvättställ med spegel och belysning ovanför, och förvaring i vit kommod undertill. Duschen får vikbara väggar i glas. Förberett för handdukstork.

Bostadens stora sovrum är riktigt rymligt och har gott om förvaring längs ena väggen. Lugnt beläget i österläge, och med plats för den stora dubbelsängen och fler mysiga möblemang.

Vardagsrummet är stort och öppet med fransk balkong och generösa fönsterpartier. Lättmöblerat med gott om plats för både matsalsbordet och soffgruppen.

Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet får vita kökssnickerier med diskreta handtag i borstad aluminium från IKEA, en alumönstrad laminatbänkskiva och vita, stora kakelplattor. Integrerad diskmaskin finns installerat, liksom mikrovågsugn i rostfritt. Induktionshäll och varmluftsugn i rostfritt utförande. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt.

I anslutning till köket finns det mindre sovrummet, som ändå är rymligt och har plats för enkelsäng och skrivbordshörna. Förvaring i dubbel garderob.

Lägenheten får genomgående ekparkett golv och vita släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

5-1001@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Mars 2019
Nummer 5-1001
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 78 kvm
Avgift 4.490 kr
Pris 2.700.000 kr

Hitta hit

Visningar

Imorgon!

17:00 - 17:30

Välkommen till visningslägenheten på Västra Varvsgatan 21d!

Lägg till

Kontakt

Anna Jermander

Fastighetsmäklare

Mobil: 040 - 691 82 82

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Leka

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Västra Hamnen

BRF LEKA

Till salu

Anmäl intresse

Nya lägenheter i populära Västra hamnen

Brf Leka i Västra hamnen blir totalt 62 lägenheter. Här finns lediga kvadratsmarta lägenheter till salu om 2-4 rok, 49-89 kvm. Med egen balkong, uteplats eller fransk balkong. Inflyttning från våren 2019.  

Här är perfekt för dig att bo som har lämnat villan och är sugen på det bekväma livet i stan, nära restauranger, kultur och kommunikationerna vid Centralen. Närmaste granne är nya Varvsparken. Välsorterad stormarknad och skola finns ett stenkast bort. 

 

Nu bygger vi fler kvadratsmarta lägenheter med slående utsikt över Öresund, Limhamnsfältet och takåsarna i stan. Granne med Turning Torso i ett område där hållbarhet står självklart i centrum. Inte konstigt att bo i Västra hamnen är så populärt!

Lägenhetsväljare

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Våren 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-89 kvm
Avgift 2.600-4.900 kr
Pris 1.500.000-4.150.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Fika, etapp 2

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola, etapp 1

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu