Malmö, Västra hamnen

BRF LEKA

3 rok, 78 kvm

Inflyttning mars 2019

Till salu

Visningar

Välkommen på visning och fika i Varvsparken! Följ skyltar från Lilla varvsgatan/Västra varvsgatan.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2019
Nummer 5-1001
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 78 kvm
Avgift 4.490 kr
Pris 2.700.000 kr

Luftig trea med praktisk planlösning och fransk balkong!

Välkommen till en rymlig trerumslägenhet med öppen planlösning och fransk balkong! Stora rum och trivsamma sociala ytor sätter tonen!

Hall med garderob och städskåp. Från hallen nås bostadens stora badrum med spotlights i taket. På golvet mörkt klinker, och vita större kakelplattor på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare placeras bredvid varandra, och en ljus bänkskiva monteras över dem. Tvättställ med spegel och belysning ovanför, och förvaring i vit kommod undertill. Duschen får vikbara väggar i glas. Förberett för handdukstork.

Bostadens stora sovrum är riktigt rymligt och har gott om förvaring längs ena väggen. Lugnt beläget i österläge, och med plats för den stora dubbelsängen och fler mysiga möblemang.

Vardagsrummet är stort och öppet med fransk balkong och generösa fönsterpartier. Lättmöblerat med gott om plats för både matsalsbordet och soffgruppen.

Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet får vita kökssnickerier med diskreta handtag i borstad aluminium från IKEA, en alumönstrad laminatbänkskiva och vita, stora kakelplattor. Integrerad diskmaskin finns installerat, liksom mikrovågsugn i rostfritt. Induktionshäll och varmluftsugn i rostfritt utförande. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt.

I anslutning till köket finns det mindre sovrummet, som ändå är rymligt och har plats för enkelsäng och skrivbordshörna. Förvaring i dubbel garderob.

Lägenheten får genomgående ekparkett golv och vita släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Leka

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu