Stor, härlig trea med social planlösning och söderbalkong!

Hall med gott om väggar för avhängning och möblemang, samt två dubbla garderober monterade. Det stora badrummet ligger i anslutning till hallen, och erbjuder egna tvättmöjligheter, i form av tvättmaskin och torktumlare. Över dem monteras en bänkskiva i ljus laminat. Dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med förvaring undertill och med spegel ovanför. Badrummet får vita kakelplattor på väggarna och grått klinker på golvet.

De två sovrummen är belägna i svalt och lugnt norrläge. Det mindre med plats för enkelsäng, här finns också en dubbel garderob. Det stora sovrummet har gott om förvaring - garderober finns längs en hel vägg.

Genomgångskök med gott om skåp och arbetsyta. Vita kökssnickerier från IKEA, med diskreta handtag i borstad aluminium. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin bakom lucka, mikrovågsugn monterad i överskåp samt varmluftsugn och induktionshäll. Bänkskiva i ljust alumönstrad laminat tillsammans med stora vita kakelplattor lämnar ett modernt och stilrent intryck.

Vardagsrumsdelen är stor och har plats för både soffmöblemang och matsalsbord med flera sittplatser. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna i söder och utgång till generös balkong!

Lägenheten får genomgående vitmålade släta väggar, i kombination med ekparkettgolv.

Till bostaden hör ett förråd.

6-1202@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Mars 2019
Nummer 6-1202
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 84 kvm
Avgift 4.769 kr
Pris 3.450.000 kr

Hitta hit

Visningar

17:00 - 17:30

Välkommen till visningslägenheten på Västra Varvsgatan 21d!

Lägg till

Kontakt

Anna Jermander

Fastighetsmäklare

Mobil: 040 - 691 82 82

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Leka

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Västra Hamnen

BRF LEKA

Till salu

Anmäl intresse

Nya lägenheter i populära Västra hamnen

Brf Leka i Västra hamnen blir totalt 62 lägenheter. Här finns lediga kvadratsmarta lägenheter till salu om 2-4 rok, 49-89 kvm. Med egen balkong, uteplats eller fransk balkong. Inflyttning från våren 2019.  

Här är perfekt för dig att bo som har lämnat villan och är sugen på det bekväma livet i stan, nära restauranger, kultur och kommunikationerna vid Centralen. Närmaste granne är nya Varvsparken. Välsorterad stormarknad och skola finns ett stenkast bort. 

 

Nu bygger vi fler kvadratsmarta lägenheter med slående utsikt över Öresund, Limhamnsfältet och takåsarna i stan. Granne med Turning Torso i ett område där hållbarhet står självklart i centrum. Inte konstigt att bo i Västra hamnen är så populärt!

Lägenhetsväljare

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Våren 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-89 kvm
Avgift 2.600-4.900 kr
Pris 1.500.000-4.150.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Fika, etapp 2

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola, etapp 1

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu