Malmö, Västra Hamnen

BRF LEKA

3 rok, 84 kvm

Inflyttnings­­klart

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2019
Nummer 6-1302
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 84 kvm
Avgift 4.769 kr/mån
Pris 3.750.000 kr

Väl tilltagen, genomgående trea med stor söderbalkong!

Hall med gott om väggar för avhängning och möblemang, samt två dubbla garderober monterade. Det stora badrummet ligger i anslutning till hallen, och erbjuder egna tvättmöjligheter, i form av tvättmaskin och torktumlare. Över dem monteras en bänkskiva i ljus laminat. Dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med förvaring undertill och med spegel ovanför. Badrummet får vita kakelplattor på väggarna och grått klinker på golvet, spotlights i taket.

De två sovrummen är belägna i svalt och lugnt norrläge. Det mindre med plats för enkelsäng, här finns också en dubbel garderob. Det stora sovrummet har gott om förvaring - garderober finns längs en hel vägg.

Genomgångskök med gott om skåp och arbetsyta. Vita kökssnickerier från IKEA, med diskreta handtag i borstad aluminium. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin bakom lucka, mikrovågsugn monterad i överskåp samt varmluftsugn och induktionshäll. Bänkskiva i ljust alumönstrad laminat tillsammans med stora vita kakelplattor lämnar ett modernt och stilrent intryck.

Vardagsrumsdelen är stor och har plats för både soffmöblemang och matsalsbord med flera sittplatser. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna i söder och utgång till generös balkong!

Lägenheten får genomgående vitmålade släta väggar, i kombination med ekparkettgolv.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Leka

3 rok, 84 Kvm

Såld

3 rok, 84 Kvm

Såld

4 rok, 89 Kvm

Såld

4 rok, 89 Kvm

Såld

4 rok, 89 Kvm

Såld