På husets sydvästra gavel är den här välplanerade och trevliga trean belägen, favorittillhållet blir utan tvekan den stora balkongen i fritt och öppet västerläge!

Hall med avhängning på den vänstra väggen, och förvaring i en garderob. Härifrån nås badrummet, försett med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Duschen förses med vikbara, plana väggar i glas. Det vita tvättstället utrustas med förvaringsmöjligheter i vit kommod undertill. Spegel inkl. belysning ovanför. Badrummet är givetvis helkaklat, med större, vita kakelplattor på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Vardagsrummet och har härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna på västgaveln. Generösa ytor för umgänge, samt utgång till härlig västerbalkong. Mysig och fönsterförsedd köksdel. Vita kökssnickerier från IKEA, med diskreta handtag i borstad aluminium. Stora vita kakelplattor över bänkskivan i alumönstrad grå laminat. Här finns två kombinerade kyl och frysskåp i rostfritt utförande, mikrovågsugn monterad i överskåp, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt och induktionshäll i glas. Samtliga vitvaror ur IKEAs sortiment.

Två sovrum, det ena med plats för dubbelsäng, det mindre med plats för enkelsäng. Båda sovrummen har goda förvaringsmöjligheter i monterade garderober.

Lägenheten får genomgående ekparkettgolv och vita släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

6-1305@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Mars 2019
Nummer 6-1305
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 65 kvm
Avgift 3.887 kr
Pris 2.850.000 kr

Hitta hit

Visningar

Idag!

17:00 - 17:45

Välkommen till visningslägenheten på Västra Varvsgatan 21d!

Lägg till

Kontakt

Anna Jermander

Fastighetsmäklare

Mobil: 040 - 691 82 82

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Leka

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Västra Hamnen

BRF LEKA

Till salu

Anmäl intresse

Nya lägenheter i populära Västra hamnen

Nu bygger vi fler kvadratsmarta lägenheter med slående utsikt över Öresund, Limhamnsfältet och takåsarna i stan. Granne med Turning Torso i ett område där hållbarhet står självklart i centrum. Inte konstigt att bo i Västra hamnen är så populärt!
 

Kvadratsmart med balkong

Brf Leka i Västra hamnen blir totalt 62 lägenheter. Här finns lediga kvadratsmarta lägenheter till salu om 2-4 rok, 49-89 kvm. Med egen balkong, uteplats eller fransk balkong. Här är perfekt för dig att bo som har lämnat villan och är sugen på det bekväma livet i stan, nära restauranger, kultur och kommunikationerna vid Centralen. Närmaste granne är nya Varvsparken och välsorterad stormarknad och skola finns ett stenkast bort. Inflyttning från våren 2019.

Lägenhetsväljare

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Påbörjas kvartal 1 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-89 kvm
Avgift 2.600-4.900 kr
Pris 1.500.000-4.150.000 kr

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Fika, etapp 2

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu