Malmö, Västra hamnen

BRF LEKA

4 rok, 89 kvm

Inflyttning mars 2019

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Mars 2019
Nummer 7-1103
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 4
Rum 4 rum och kök
Kvm 89 kvm
Avgift 5.001 kr
Pris 3.700.000 kr

4 rok med två härliga balkonger och ultimat planlösning!

Hall med garderob och städskåp. Badrummet med spotlights i taket nås från hallen. Det är utrustat med egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare, med bänkskiva över. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i ljusgrått. Dusch med duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod. Förberett för eluppvärmd handdukstork. Utöver badrummet finns ett gäst-wc med toalett och handfat. Golvet får samma klinker som badrummet, och väggarna målas vita.

Lägenheten har en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med generösa ytor för umgänge. Integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor tillsammans med en alumönstrad laminatbänkskiva känns modernt och stilrent. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll av glas, varmluftsugn med lucka i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

Från vardagsrumsdelen öppnar man upp mot den stora balkongen, som är belägen i fritt söderläge!

Alla tre sovrum ligger på ett lugnt läge i norr mot innergården. De två mindre sovrummen är utrustade med dubbla garderober, och har plats för enkelsäng och skrivbord. Det större sovrummet har gott om förvaring i två dubbla garderober. Här finns också en mysig balkong mot innergården.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Leka

Till salu