Malmö, Elinegård

Brf Leva

Inflyttning preliminärt sommaren 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt sommaren 2023
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 16 st
Rum 5 rum och kök
Kvm 109,00 kvm

Nybyggda radhus i barnvänliga Elinegård

Nu tänker vi bygga nya bostäder för familjen mitt mellan skvalpande Limhamn och fartfyllda Hyllie. Här växer Elinegård fram - en helt ny stadsdel med täta stadskvarter och grön natur. Visst låter det bra?

Bo granne med unik natur

Välkommen till radhuskvarteret Brf Leva i Elinegård med skånsk natur runt knuten. Som till exempel Kalkbrottet – ett unikt naturreservat med en utsikt som sträcker hela vägen till Öresundsbron. Men det naturnära läget går inte ut över stadskänslan, då både Limhamns och Malmös stora utbud av shopping, restauranger och kultur bara är några tramptag på cykeln bort. Här kan du hitta hem i en ny och hållbar stadsdel med allt som behövs för en skönare vardag.

Smarta radhus för familjen

Våra radhus med 5 rum och kök är noggrant planerade för att passa en modern barnfamilj. Du möts av en entrévåning med vardagsrum och kök från IKEA. Här är det generösa, öppna sällskapsytor – för visst är det viktigt att ha en plats där alla kan umgås och vara tillsammans? Dessutom får du ett härligt ljusinsläpp med stora fönsterpartier ut mot trädäcket och trädgården. Sedan kan du gå upp och koppla av på ovanvåningen för lite egentid. Där hittar du både ett allrum och hela tre sovrum. Skönt när alla sover på en och samma våning!

Försäljningen av radhusen i Brf Leva startar i augusti 2021. Anmäl ditt intresse för att bo här redan idag så missar du ingen information om säljstarten.

Vill du bo lite mer på landet? Då har vi vårt radhusområde i Västra Klagstorp, läs mer om Brf Spegla här.

Hur är det att bo i ett av våra radhus? Vi intervjuade familjen Levin.

Rymlig bostad med två våningar 109 kvm

Du möts av en härlig entrévåning, som med den centrala matplatsen ger dig och din familj utrymme för det sociala livet. Här har du öppen planlösning med stort fönsterparti ut mot egen trädgård.

Ovanvåningen rymmer ett stort och två mindre sovrum, och ger dig också ett litet allrum där du kan koppla av.

Våra radhus

Vill du veta mer om våra radhus? Stadsnära och perfekt anpassade efter den moderna familjen.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt radhus, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp


Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

Till salu

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Spegla

Kommande