Värmdö, Gustavsberg

BRF MÅLA

Inflyttning hösten 2020

Till salu

Visningar

Öppen visning på Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen !

Tid
18:00 - 18:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2020
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 108-133 kvm
Avgift 4.800-5.650 kr/mån
Pris 4.295.000-5.195.000 kr

Välkommen på grillfest 26 maj

Nu ordnar vi stadsradhusens första grillfest! Fler lär det bli. Kom och träffa andra barnfamiljer som funderar på att flytta hit. Vi bjuder på grillat och härlig stämning.  

Tid: söndag 26 maj kl 12-14

Plats: Parkeringshuset på Wilhelm Kåges gata i Gustavsbergs centrum

Unikt stadsradhus i hjärtat av Gustavsberg

I Gustavsberg råder lugnet. En småstadsidyll nära havet som fler och fler söker sig till. Och nu dyker en ny boendeform upp på marknaden – det moderna stadsradhuset.

Du som bor här får det bästa av två världar - det lantliga lugnet och närheten till stan i en harmonisk kombination. Det är helt enkelt en trygg plats att slå sig ner på. Inflyttningen är planerad till hösten 2020.

Stadsradhus med takterrass

Snart börjar Ikano Bostad att bygga ett kvarter som tar lugn och ro till nästa nivå. I Gustavsbergs första stadsradhus får du samma utrymmen som i en villa, med 5 - 6 rum och 108 – 133 kvm, men du slipper ta hand om ett hus. Du får en bilfri innergård och kan låta barnen springa över till grannen och leka, utan att du behöver följa med. Du får en egen takterrass eller uteplats där du kan ta en kaffe i solen och du slipper klippa gräsmattan.

Gå på virtuell visning!

Vardagsrum och kök

Våning 3

Gemenskap och trygghet

I Brf Måla blir du en del av ett kvarter där gemenskap prioriteras högt. I föreningen finns ett gemensamhetshus (som drivs av solceller) där du kan ha barnkalas eller bjuda grannarna på kräftskiva. Och skulle det vara några problem är du aldrig ensam. Det är det som är så fiffigt med att bo i bostadsrätt. Här hjälps alla åt.

I ett stadsradhus blir livet lite enklare.

”När vi jobbar med Ikano Bostad är det den moderna barnfamiljen som står i centrum. Familjen som både vill göra saker tillsammans och ha utrymme för egna aktiviteter. Den klassiska TV-soffan spelar inte samma roll i familjelivet som för bara fem-tio år sedan. Nu har ju alla i familjen sin egen TV i fickan.”

Stefan Rydin, arkitekt på Tengbom - Läs hela intervjun med Stefan

Lägenheterna och området

 • Om husen och kvarteret

  • Kvadratsmarta radhus i 2 eller 3 plan – 5–6 rum och kök från 108–133 kvadratmeter.
  • Ljus och öppen planlösning – fräscht och lättmöblerat.
  • Alla radhus får en uteplats vid entrén och antingen balkong eller härlig takterrass.

  • Tvättstuga direkt innanför dörren.
  • Badrum med dusch på varje våning.
  • Kök och badrumsinredning från IKEA – med gott om smarta förvaringslösningar.
  • Golv med ekparkett – snyggt, praktiskt och lätt att torka av.
  • Flera möjligheter till tillval – annan färg på köksluckorna? Ditt favoritkakel?
  • Gemensamt gårdshus med kök – här finns plats att umgås med vänner och grannar eller varför inte ha nästa barnkalas här?
  • Verktyg finns på plats i gårdshuset – schysst att kunna dela med grannarna.

  • Bra lekytor utan trafik – tryggt att kunna släppa ut barnen utan oro.
  • Ett eller två förråd till varje radhus.
  • Förbrukningskostnad för vatten, värme och el tillkommer
  • Parkering i garage under husen.
 • Service, natur och kultur

  Brf Måla ligger i Gustavsbergs Porslinskvarter. Här finns gott om butiker och matställen – alla dagar i veckan. Förskolor och skolor kan du promenera till. Känner du för att snöra på dig löparskorna kan du ta ett varv i motionsspåret runt sjön Ösbyträsk. Småbåtshamnen har du också på nära avstånd, här finns småbåtsliv och skärgårdskänsla. Området runt hamnen ska utvecklas vidare med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad.

  Är du kultursugen finns Artipelag där du kan förlora dig i modern konst eller caféets stora kardemummabullar. Dessutom bor du granne med Stig Lindberg. Eller åtminstone stället han jobbade på när han levde. Det var ju han som bland annat skapade Gustavsbergs designklassiker Berså.

  Visst låter det bra? Och ändå tar det bara 25 minuter till Slussen med direktbussen. Radhusen är planerade att vara inflyttningsklara hösten 2020, så det är dags att börja planera. Vi känner på oss att det är fler som vill flytta in.

Bostäder och priser

Välj bostad

Radhusväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. 

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Dekorera

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 1

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande