Värmdö, Gustavsberg

BRF MÅLA

6 rok, 124 kvm

Inflyttning hösten 2020

Till salu

Visningar

Visning på plats på Wilhelm Kåges gata. Följ skyltningen från Gustavsbergs allé

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Öppen visning, Adress: Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen!

Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Öppen visning, Adress: Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen!

Tid
11:00 - 12:00

Lägg till i kalender

Öppen visning, Adress: Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen!

Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Öppen visning, Adress: Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen!

Tid
11:00 - 12:00

Lägg till i kalender

Visa flerfärre

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2020
Nummer 12
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Rum 6 rum och kök
Kvm 124 kvm
Avgift 5.350
Pris 5.195.000 kr

Optimalt planerat hörnhus i två plan om 6 rum och 32 kvm terrass i sydväst

Modernt planerat hus i två plan om 6 rum och kök med fokus på socialt umgänge utan att göra avkall på det praktiska.

Entré med slitstarkt klinkerklätt golv. Utanför entrén finns en stenlagd uteplats där du kan njuta av morgonkaffet, här ligger även husets ena externa förråd.

I direkt anslutning till entrén finner du bostadens tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tvättställ och bra förvaring genom dubbelgarderob. Här inryms även husets teknikskåp.

Kök och vardagsrum skapar på det nedre planet en naturlig yta att umgås på med utrymme för såväl sittgrupper och soffa som matplatsen för det stora sällskapet. Hela det nedre planet är utrustat med vattenburen golvvärme.

Köket som avgränsas med en trevlig köksö ligger i vinkel och är fullt utrustat med fullhöjdskyl och frys, diskmaskin, mikro samt induktionshäll och varmluftsugn.

Den sociala ytan förgylls ytterligare av stort fönsterparti samt utgång till husets ca 32 kvm stora terrass. På terrassen som ligger i sydväst kan du avnjuta mysiga grillkvällar på sensommaren likväl som långa frukostar. Här är även bostadens andra förråd placerat, perfekt för stolsdynor, grill och trädgårdsredskapen. Bortom den trä lagda terrassen finns din egna lilla trädgård med odlingslådor.

Bredvid vardagsrummet ligger husets största sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, men även arbetshörnan. Förvaring genom garderob. Rummet har även ett sluttande tak som ger en extra karaktär.

På markplanet finns även ett mindre helkaklat badrum med dusch och tvättställ.

Till övervåningen tar man sig med en trappa som även har ett litet praktiskt städförråd under sig.

På det övre planet hittar du först ett allrum vilket fungerar utmärkt som TV-rum där en soffgrupp utan problem får plats. Ovanför trappan finns även ett fönster för naturligt ljusinsläpp.

Vidare ligger här husets andra stora sovrum med dubbla fönster och god plats för dubbelsäng. Förvaring finns i integrerad dubbelgarderob med skjutdörrar och en rejäl klädkammare.

I den andra änden av övervåningen ligger två mindre sovrum i samma storlek bredvid varandra. Båda inrymmer säng och arbetsplats om så önskas samt förvaring genom en garderob. Ena rummet har två mindre fönster och det andra ett större.

Slutligen hittar ni även det större badrummet som också det är helkaklat med dusch, alternativt badkar efter tillval. Förberett för handdukstork och golvvärme (tillval).

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare David Broberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Måla

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

6 rok, 133 Kvm

Bokad