Värmdö, Gustavsberg

BRF MÅLA

6 rok, 133 kvm

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Öppen visning på Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen !

Tid
13:00 - 13:30

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2020
Nummer 35
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Rum 6 rum och kök
Kvm 133 kvm
Avgift 5.650 kr/mån
Pris 4.995.000 kr

Perfekt radhus i tre plan för den stora familjen med rymlig terrass i söderläge.

Detta optimalt planerade radhus i tre plan har verkligen allt en familj kan önska och lite därtill med gott om förvaringslösningar, fokus på sociala ytor och praktiska lösningar.

Innan du kommer in i huset finns en stenlagd uteplats som passar perfekt för en fikapaus eller lässtund. Här återfinns också bostadens externa förråd.

Hallen är belagd med praktisk och tålig klinker. Intill hallen ligger tvättstugan som även den har klinkerklätt golv. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt tvättställ där avsköljning av grövre smuts med enkelhet kan ske. Bra förvaring genom stor dubbelgarderob.

Vidare in på det nedre planet hittar du köket som ligger i öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet med fantastiska panoramafönster som går i princip från tak till golv och ger såväl en magnifik utsikt som fantastiskt ljusinsläpp. Här får du rum med likväl soffgruppen som läshörnan om så önskas. Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme som effektiviserar uppvärmningen.

Köket som ligger i vinkel är socialt utformat med en köksö som avgränsning vilket ger dig möjlighet att laga mat utan att tappa kontakten med dina gäster. Rejält med arbetsytor och utrustat med varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, mikro samt kyl och frys i full höjd. Givetvis finns här utrymme för stor matplats där hela familjen med gäster inryms.

På det nedre planet ligger husets mindre badrum, helkalklat med dusch, toalett och tvättställ.

Bostadens andra plan når du genom en trappa som praktiskt nog även har ett litet förråd undertill, vilket gör sig perfekt som städförråd.

Väl uppe på den andra våningen finns ett rymligt allrum som fungerar perfekt som till exempel TV-rum med plats för soffgrupp eller dylikt.

Här befinner sig också husets andra badrum som även det är helkaklat och utrustat med dusch, tvättställ och toalett. Möjlighet finns även att välja till badkar.

I ena änden av våningsplanet ligger det stora sovrummet med gott om utrymme för en dubbelsäng. Inbyggd dubbelgarderob samt rejäl klädkammare för bästa förvaringen.

I den andra änden ligger två mindre sovrum spegelvända mot varandra. Optimalt som barnrum med plats för både säng och skrivbord. Likt det nedre planet är det här stora fönsterpartier som vetter söder ut.

Tar du trappan upp till husets tredje våning hittar du ett trevligt allrum med snedtak som kan inredas efter tycke och smak. Möjlighet finns även att dela av rummet för att få ett extra förråd.
Mycket bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till bostadens

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Måla

Till salu

Till salu