Lund, Brunnshög

Brf Maxa

Inflyttning sommar till höst 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningsbod på Systemaregatan på Brunnshög!

Idag!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Sommar till höst 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 99 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 26-96 kvm
Avgift 2.109-5.390 kr/mån
Pris 995.000-3.995.000 kr

Maxa ditt boende i lärdomsstaden Lund

Nu har du chans att köpa en kvadratsmart och prisvärd Ikanolägenhet i Lund. Med egen balkong, kök och badrum från Ikea och smarta förvaringslösningar. Du bor på Brunnshög – en helt ny hållbar stadsdel för nyfikna nytänkare, nära Ideon och natur.

Hos Ikano betalar du ett fast pris för lägenheten. Du vet vad din lägenhet kommer att kosta och slipper krånglig budgivning. Det tycker vi känns både schysst och tryggt. En annan som tycker det känns schysst och tryggt är Ulf Malmqvist. Läs här om varför Ulf väljer en Ikano-lägenhet på Brunnshög! 

Bostadsrätterna i Brf Maxa

Lägenheterna är ljusa med vita väggar och öppen planlösning. Golven är ekparkett, snyggt och lättstädat. I det välutrustade IKEA-köket finns kyl/frys, diskmaskin, spis med induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummet är helkaklat med grå klinker på golvet, egen tvättmaskin och torktumlare – och dessutom gästtoalett i de flesta fyrorna. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Fiber för internet, telefoni och teve – 15 kanaler – ingår i månadsavgiften. Extra förråd finns i källaren så du kan ställa undan slalomskidorna om sommaren.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Cykelstaden Lund

I Lund tar du dig smidigt vart du än ska. Till centrum cyklar du på mindre än en kvart. Med den nya spårvägen tar det bara fem minuter. Den kommer att vara klar när du flyttar in. Hållplatsen ligger bara 50 meter från Brf Maxa.

Hållbar stadsdel

Innovation och nytänkande är vad Brunnshög handlar om – både när det gäller att möta framtidens klimatutmaningar och att skapa en miljö där människor trivs, växer och möts. Överskottsenergin från MAX IV kommer att skickas ut i världens största lågtempererade fjärrvärmenät.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Dan Eliasson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Brunnshögs närområde

I Brunnshög kommer 40.000 människor att bo, arbeta eller studera i framtiden. Bostadsbebyggelsen blir blandad och genomkorsad av gröna cykelstråk. Här planeras för ett stort handelskvarter, ett centralt torg och en stor kunskapspark som tar fasta både på områdets rika historia och spännande framtid. Om balkongen inte räcker till kan du anmäla dig till Brunnshögs egen stadsodling. Där kan du gå odlingskurs och få råd om hur du maxar skörden. Området byggs ut successivt, men din närmiljö kommer att vara färdigbyggd när du flyttar in.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa, etapp 3

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu