Lund, Brunnshög

BRF MAXA

Inflyttning prel. sommaren 2020

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Prel. sommaren 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 99 st
Rum 1-5 rum och kök

Maxa ditt boende i lärdomsstaden Lund

Snart har du chans att bo i en kvadratsmart och prisvärd Ikanolägenhet i Lund. Med egen balkong, kök och badrum från Ikea och smarta förvaringslösningar. Du bor i Brunnshög – en helt ny hållbar stadsdel för nyfikna nytänkare nära världsledande forskningsanläggningar och skånska rapsfält. En plats där människor, forskning och natur möts.

I Brf Maxa har du nära till skolor och förskolor och all service du behöver. Den nya spårvägen har en hållplats precis utanför. Avgångar var femte minut och fem minuter till Lunds centrum!

Låter det spännande? Gör en intresseanmälan så har du chans att välja först. Och du, vi räknar med att bygga några riktigt läckra vindslägenheter med takfönster.

Du kan bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis) redan nu. Som medlem får du all information som skickas ut inför säljstarten. Du har dessutom chans att välja lägenhet först när det är dags att starta försäljningen, som planeras till under våren 2019. Inflyttning vintern 2020/21.

Att flytta till nyproduktion är ett stort steg men vi ser till att göra det enkelt. Vi finns med dig längs hela resan.

Nyfiken på hur området kommer se ut? Ta en tur längs spårvägen i den här VR-modellen. Och titta noga i början, då ser du Ikanos hus på vänster sida!

https://www.lund.se/brunnshog/om/

Lägenheterna och området

 • Trivsel och enkelt boende

  Brf Maxa kommer att bestå av 100 kvadratsmarta och välutrustade lägenheter. Mycket boende för pengarna helt enkelt. Nybyggt betyder modernt och tryggt, med alla bekvämligheter du behöver för att vardagen ska fungera. Bara att flytta in och trivas.

  Hos Ikano betalar du ett fast pris för lägenheten. Du vet vad din lägenhet kommer att kosta och slipper krånglig budgivning. Det tycker vi känns både schysst. Och tryggt.

 • Om lägenheterna och kvarteret

   

  • 1-5 rok – från 26 till 100 smarta och välplanerade kvadratmetrar.
  • Öppen planlösning med vita väggar – ljust och lättmöblerat.
  • Alla lägenheter har balkong eller uteplats – hur skulle det vara att odla egen chili?
  • Välutrustat IKEA-kök med diskmaskin, kyl/frys, spis med induktionshäll och inbyggd mikro.
  • Helkaklat badrum med klinker på golvet, tvättmaskin och torktumlare – gästtoalett i de flesta fyrorna.
  • Egen tvättmaskin och torktumlare – tvätta när du vill utan att släpa på tunga tvättkorgar.
  • Golv med ekparkett – snyggt och lättstädat.
  • Fiber för teve, internet och telefoni – 15 kanaler och bredband ingår i månadsavgiften.
  • Förråd i källaren.
  • Cykelförråd på innergården.
 • Om närområdet

  I Brunnshög kommer 40.000 människor att bo, arbeta eller studera i framtiden. Bostadsbebyggelsen blir blandad och genomkorsad av gröna cykelstråk. Här planeras för ett stort handelskvarter, ett centralt torg och en stor kunskapspark som tar fasta både på områdets rika historia och spännande framtid. Om balkongen inte räcker till kan du anmäla dig till Brunnshögs egen stadsodling. Där kan du gå odlingskurs och få råd om hur du maxar skörden. Området byggs ut successivt, men din närmiljö kommer att vara färdigbyggd när du flyttar in.

 • En hållbar stadsdel

  Innovation och nytänkande är vad Brunnshög handlar om – både när det gäller att möta framtidens klimatutmaningar och att skapa en miljö där människor trivs, växer och möts. Överskottsenergin från den MAX IV kommer att skickas ut i världens största lågtempererade fjärrvärmenät. Kanske räcker den till att värma upp trottoarer och cykelbanor så du slipper att halka på på vintern.

 • Kommunikationer

  I cykelstaden Lund tar du dig smidigt vart du än ska. Till centrum cyklar du på mindre än en kvart. Med den nya spårvägen tar det bara fem minuter. Den kommer att vara klar när du flyttar in. Hållplatsen ligger bara 50 meter från Brf Maxa.

Dokument

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Emma Komstedt, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Staffanstorp, Vikhem

Brf Bygga

Slutsålt

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Västra hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Vila

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Fika, etapp 2

Till salu