Lund, Brunnshög

BRF MAXA

Inflyttning från sommaren 2021

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Från sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 99 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 26-97 kvm
Avgift 2.150-5.450 kr/mån
Pris 995.000-3.995.000 kr

Maxa ditt boende i lärdomsstaden Lund

Nu har du chans att köpa en kvadratsmart och prisvärd Ikanolägenhet i Lund. Med egen balkong, kök och badrum från Ikea och smarta förvaringslösningar. Du bor på Brunnshög – en helt ny hållbar stadsdel för nyfikna nytänkare, nära Ideon och natur.

Hos Ikano betalar du ett fast pris för lägenheten. Du vet vad din lägenhet kommer att kosta och slipper krånglig budgivning. Det tycker vi känns både schysst och tryggt.

Lägenheterna och området

 • Trivsel och enkelt boende

  Brf Maxa kommer att bestå av 99 kvadratsmarta och välutrustade lägenheter. Mycket boende för pengarna helt enkelt. Nybyggt betyder modernt och tryggt, med alla bekvämligheter du behöver för att vardagen ska fungera. Bara att flytta in och trivas.

 • Om lägenheterna och kvarteret

  Lägenheterna är ljusa med vita väggar och öppen planlösning. Golven är ekparkett, snyggt och lättstädat. I det välutrustade IKEA-köket finns kyl/frys, diskmaskin, spis med induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummet är helkaklat med grå klinker på golvet, egen tvättmaskin och torktumlare – och dessutom gästtoalett i de flesta fyrorna. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, varför inte hänga på trenden och odla egen chili? Fiber för internet, telefoni och teve – 15 kanaler – ingår i månadsavgiften. Extra förråd finns källaren så du kan ställa undan slalomskidorna om sommaren.

 • Om närområdet

  I Brunnshög kommer 40.000 människor att bo, arbeta eller studera i framtiden. Bostadsbebyggelsen blir blandad och genomkorsad av gröna cykelstråk. Här planeras för ett stort handelskvarter, ett centralt torg och en stor kunskapspark som tar fasta både på områdets rika historia och spännande framtid. Om balkongen inte räcker till kan du anmäla dig till Brunnshögs egen stadsodling. Där kan du gå odlingskurs och få råd om hur du maxar skörden. Området byggs ut successivt, men din närmiljö kommer att vara färdigbyggd när du flyttar in.

 • En hållbar stadsdel

  Innovation och nytänkande är vad Brunnshög handlar om – både när det gäller att möta framtidens klimatutmaningar och att skapa en miljö där människor trivs, växer och möts. Överskottsenergin från MAX IV kommer att skickas ut i världens största lågtempererade fjärrvärmenät. Kanske räcker den till att värma upp trottoarer och cykelbanor så du slipper att halka på vintern.

 • Kommunikationer

  I cykelstaden Lund tar du dig smidigt vart du än ska. Till centrum cyklar du på mindre än en kvart. Med den nya spårvägen tar det bara fem minuter. Den kommer att vara klar när du flyttar in. Hållplatsen ligger bara 50 meter från Brf Maxa.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Dan Eliasson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 1

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande