Lund, Brunnshög

BRF MAXA

Inflyttning prel. sommaren 2020

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Prel. sommaren 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 51 st
Rum 1-5 rum och kök

Nya bostäder på gång i Lund

Välkommen till Lunds nyaste stadsdel! Här i Brunnshög ska vi bygga vårt första bostadsprojekt i Lund.

I Brf Maxa kommer du att bo i ett prisvärt boende och med riktigt bra läge i Lunds nyaste bostadsområde, en stadsdel med fokus på långsiktig hållbarhet.

Alldeles intill den nya spårvägen som står färdig när du flyttar in. På  fem minuter är du i Lunds stadskärna men livet på hemmaplan erbjuder allt du kan önska.

Anmäl ditt intresse så missar du ingen information som skickas ut. Du har dessutom chans att välja lägenhet först när det är dags att starta försäljningen, som planeras till under hösten 2018. Inflyttning hösten/vintern 2020.

Lägenheterna och området

 • Lägenheterna

   Vi på Ikano Bostad bygger kvadratsmarta och yteffektiva lägenheter. Det är vårt sätt att ge dig en bra hemmiljö. Här på Brf Maxa kan du välja mellan 1 rum och kök på ca 34 kvadratmeter upp till 5 rum på ca 100 kvm. Det kommer bli några mysiga och lite udda vindslägenheter längst upp med fantastisk utsikt.

  Alla lägenheter är utrustade med kök från IKEA som gör att du lätt kan komplettera med smarta inredningslösningar som passar till just ditt hushåll. Vitvaror som spis med induktionshäll, inbyggd mikro, diskmaskin, kyl/frys finns i lägenheten från början. Badrummet är helkaklat med klinker på golvet. Här har du också egen tvättmaskin och torktumlare – skönt att slippa släpa tvättkorgen till tvättstugan när du vill tvätta. De flesta fyror har dessutom ett gäst-WC. Till varje lägenhet hör ett förråd i källaren och på innergården ligger cykelförråd. Det är ett måste i cykelstaden Lund

  Alla bostäder har egen balkong eller uteplats att ta en skön fika på. 

 • Kommunikationer

  Närmare bra kommunikationer kan du inte bo! Det är 50 meter till hållplatsen för den nya spårvägen. Det betyder ett riktigt bra läge för Brf Maxa: nära forskningsnoderna MaxLab och ESS åt ena hållet och 5 minuter med spårvagnen ner till LTH, sjukhuset, universitetet och centrala stan.

 • Närområdet

  I Brunnshög kommer det att växa fram förskolor, affärer, kaféer men det tar några år till. Under tiden kan du handla i två närbutiker och det finns också en större livsmedelsbutik vid Sparta. Det finns flera skolor F-9 och förskolor att välja mellan på närliggande Östra torn. Naturen finns runt knuten med skånska rapsfält, solrosodling och kolonilotter att njuta av på kvällspromenaden

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Emma Komstedt, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Staffanstorp, Vikhem

Brf Bygga

Slutsålt

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Västra hamnen

Brf Vila

Förtur pågår

Malmö, Västra hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Fika, etapp 2

Till salu