Lund, Brunnshög

Brf Maxa

3 rok, 68 kvm

Inflyttning från sommaren 2021

Reserverad

Visningar

Vill du komma på visning? Då bokar du in dig i förväg via mejl till dan@hettinger.se eller telefon 0708-18 12 00. Välkommen!

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Från sommaren 2021
Nummer 31 303
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 68 kvm
Avgift 4.077 kr/mån
Pris 2.550.000 kr

Praktisk trea med balkong och stora umgängesytor

Trea om ca 68 kvm med stor social yta om ca 35 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till balkongen i sydväst. Kök i vinkel delvis dolt bakom vägg som gör vardagsrumsdelen lättmöblerad. Köket har vit inredning, alufärgad bänkskiva samt vitt kakel och är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Ett större sovrum om ca 12 kvm med skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsäng samt ett mindre om 8 kvm med garderob, båda med fönster i nordost. Hall med plats att hänga av sig samt förvaring i garderober. Wc/Dusch med tvättmaskin och torktumlare, wc, vask med kommod och dusch med duschväggar i glas. Vitt kakel och grå klinker. Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Dan Eliasson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Maxa

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu