Lund, Brunnshög

Brf Maxa

4 rok, 92 kvm

Inflyttning från sommaren 2021

Till salu

Visningar

Vill du komma på visning? Då bokar du in dig i förväg via mejl till dan@hettinger.se eller telefon 0708-18 12 00. Välkommen!

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Från sommaren 2021
Nummer 21 501
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 4 rum och kök
Kvm 92 kvm
Avgift 5.202 kr/mån
Pris 3.995.000 kr

Rymlig fyra om 92 kvadratmeter med vindsvåningskänsla och dubbla balkonger

Fyra om ca 92 kvadratmeter med rymlig social del och en mer privat del. Hall med garderober och skjutdörrsgarderober leder in till kök/vardagsrum i öppen planlösning om ca 29 kvm. Köket har vit inredning, vitt kakel och alufärgad bänkskiva och är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin samt dubbel kyl/frys. Här finner vi den första balkongen i sydostläge om ca 4 kvm. Takfönster ger både härligt ljusinsläpp och vindsvåningskänsla. Tillbaka i hallen hittar vi både wc/dusch och gäst-wc. Wc/dush är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc, vask med kommod och dusch med duschväggar i glas. Gäst-wc med wc och vask. Båda har vitt kakel och grå klinker. Sovrum 1 är på hela 15 kvm och har takfönster såväl som utgång till den andra balkongen om ca 6 kvm belägen in mot gården i nordvästläge. Även sovrum 3 har takfönster och är ca 7 kvm stort. Sovrum 2 har garderob och fönster mot norr och är ca 9 kvm. lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Dan Eliasson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Maxa

Till salu

Till salu

Reserverad

4 rok, 93 Kvm

Såld

4 rok, 96 Kvm

Såld