Genomgående trea med två balkonger varav ena i sydväst.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång.

Hall med säkerhetsdörr, tre garderober och ett städskåp. Öppen planlösning mellan kök och allrum och utgång till balkong.

I det ena sovrummet finns en garderobsvägg med skjutdörrar och utgång till balkong i söderläge. I det andra sovrummet finns en garderob och fönster mot gården.

IKEA-kök med vita kökssnickerier med dämpning och rostfria handtag. Bänkbelysning över diskhon. Stänkskydd av vita kakelplattor ovanför den gråsvarta laminatbänkskivan. Rostfrifärgad kombinerat kyl- och frysskåp. Rostfri induktionshäll med glashäll som är infälld i bänkskivan samt rostfri inbyggd spiskåpa över. Rostfri varmluftsugn och mikrovågsugn monterad i väggskåp samt integrerad diskmaskin.

Badrum med vita kaklade väggar, liggande kakel. Golvklinker i gråsvart. Duschväggar av glas. WC stol och tvättställ. Tvättstället utrustas med en vit kommod och väggspegel med belysning ovanför. Tvättmaskin och torktumlare för tvätt och tork med arbetsyta ovanför. Mattborstade krokar i krom för handdukar samt toalettpappershållare.

Balkongerna har balkongräcken av sinusplåt alternativt pinnräcken.

Till lägenheten hör ett förråd i källar- eller vindsplan. Hiss hela vägen upp till vindsplanet.

2-1308@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Preliminärt september 2018
Nummer 2-1308
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 7
Rum 3 rum och kök
Kvm 87 kvm
Avgift 4.923 kr
Pris 3.450.000 kr

Hitta hit

Visningar

Imorgon!

16:30 - 17:00

Visning sker på Finslipargränd 15. Välkommen

Lägg till

Kontakt

Johan Fjaestad

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 29

Lägg till

Nedan kan du läsa om hela projektet

Huddinge, Sjödalen

BRF ODLA

Till salu

Anmäl intresse

Hitta hem i Sjödalen

Huddinge växer, och mitt i Sjödalen bygger vi Brf Odla. Om du vill bo där det händer har du hittat alldeles rätt. Här har du både promenader i naturen, svalkande bad eller shopping i Huddinge Centrum runt knuten.

I Brf Odla är det gemenskapen som är i fokus. Här kan du grilla med dina vänner runt grillplatsen på gården eller hänga i pergolans skugga. En pendeltågsstation bort ligger både Södertörns högskola och Karolinska Institutet Huddinge. Vill du ta dig in till Stockholm city är du där på en kvart med pendeln. Inflyttningen påbörjas nu i höst 2018.

Lägenheterna och området

 • Nyproducerade bostadsrätter i Huddinge

  I Brf Odla har vi satsat på små och kvadratsmarta lägenheter med smarta kök från IKEA. Alla lägenheter har balkong eller uteplats med en egen odlingslåda. Där kan du plantera basilikan som blir pricken över i:et på pastasåsen eller kanske tomater?

  Gå på virtuell rundvandring!

  2 rok 44 kvm

 • Kommunikationer

  Huddinge station ligger på gångavstånd. Med pendeltåget är du framme i centrala Stockholm på en kvart. Tar du pendeln åt andra hållet är du i Flemingsberg på 3 minuter, och därifrån kan du ta en promenad till Södertörns högskola eller Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

 • Butiker och service

  Huddinge Centrum ligger alldeles runt knuten. Där hittar du allt du behöver för en enklare vardag. Här hittar du mataffär, butiker, caféer, restauranger, bibliotek, vårdcentral och apotek. Centrumet är mycket omtyck av de som bor i området och är en given mötesplats för alla Huddingebor.

 • Natur och fritid

  Här har du nära till naturen. I närområdet ligger både Sjödalsparken och Sörskogen för sköna promenader och svettiga löprundor eller varför inte bara häng i gräset med familj och vänner? Känner du för ett dopp har du nära till sjön Trehörningen.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Välkommen på specialvisning!

Är du intresserad av ettan på våning 6 eller kanske trean på våning 3? Eller är du intresserad av någon av de andra lägenheterna? Nu har du möjlighet att få en egen visning av just den lägenheten som du är intresserad av.
Ring vår mäklare redan idag och boka en tid som passar dig!

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Hösten 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 90 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-87 kvm
Avgift 2.300-4.850 kr
Pris 1.900.000-4.625.000 kr

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda, etapp 2

Kommande

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande