Huddinge, Sjödalen

BRF ODLA

3 rok, 87 kvm

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen till vår visningslägenhet på Förrådsvägen 44!

Tid
16:00 - 16:30

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Efter överenskommelse
Nummer 2-1408
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 7
Rum 3 rum och kök
Kvm 87 kvm
Avgift 4.923
Pris 3.550.000 kr

Genomgående trea med två balkonger varav ena i sydväst.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång.

Hall med säkerhetsdörr, tre garderober och ett städskåp. Öppen planlösning mellan kök och allrum och utgång till balkong.

I det ena sovrummet finns en garderobsvägg med skjutdörrar och utgång till balkong i söderläge. I det andra sovrummet finns en garderob och fönster mot gården.

IKEA-kök med vita kökssnickerier med dämpning och rostfria handtag. Bänkbelysning över diskhon. Stänkskydd av vita kakelplattor ovanför den gråsvarta laminatbänkskivan. Rostfrifärgad kombinerat kyl- och frysskåp. Rostfri induktionshäll med glashäll som är infälld i bänkskivan samt rostfri inbyggd spiskåpa över. Rostfri varmluftsugn och mikrovågsugn monterad i väggskåp samt integrerad diskmaskin.

Badrum med vita kaklade väggar, liggande kakel. Golvklinker i gråsvart. Duschväggar av glas. WC stol och tvättställ. Tvättstället utrustas med en vit kommod och väggspegel med belysning ovanför. Tvättmaskin och torktumlare för tvätt och tork med arbetsyta ovanför. Mattborstade krokar i krom för handdukar samt toalettpappershållare.

Balkongerna har balkongräcken av sinusplåt alternativt pinnräcken.

Till lägenheten hör ett förråd i källar- eller vindsplan. Hiss hela vägen upp till vindsplanet.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Odla

3 rok, 87 Kvm

Såld

3 rok, 61 Kvm

Såld