Malmö, Hyllie

BRF PENDLA

Inflyttnings­­klart

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Inflyttningsklart - flytta in när du vill!
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 85 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 63-89 kvm
Avgift 3.725-4.912 kr/mån
Pris 2.150.000-3.000.000 kr

Inflyttningsklara lägenheter i Hyllie

 Här i Brf Pendla finns perfekta lägenheter för dig som vill slippa gräsklippning men ändå bo lite större. I nån av våra nybyggda fyror med balkong kan du säkert hitta det som passar dig. Då kan du njuta av att allt är nytt och fräscht och få tid över till annat. Det är en klar fördel med nybyggt!

Flytta in när du vill
Nu finns det bara tre stycken 3 rum och kök kvar till försäljning. Lägenheterna är mellan 72-82 kvm i pris mellan 2 400 - 2 600 000 kr. Kolla in en häftig hörnlägenhet med annorlunda planlösning. Eller lägenheten med vardagsrum och kök på 42 kvm i öppen planlösning. Alla våra lägenheter är utrustade med bra standard: hiss, helkaklat badrum, rostfria vitvaror, inbyggd mikro, bredband och egen tvättmaskin/torktumlare i lägenheten. Och alla med balkong. Såååå skönt.

Vad tycker andra om Hyllie?

 • Från trea till fyra

  Från en trea på Värnhem till en fyra i Hyllie, familjen Bogya Håkanssons flyttlass går till en nybyggd lägenhet i en nybyggd stadsdel.

  Familjen har bott i en lägenhet från Ikano Bostad i snart tio år och när det blev dags att hitta större lägenhet så var det ett självklart val att försöka hitta något nytt genom dem. Hanna Bogya pendlar till Trelleborg och Stefan Håkansson har tidigare bott i Lindeborg och trivs i området, så när det dök upp ett erbjudande om en fyra i Hyllie så var det inte svårt att bestämma sig.

  – Det är fint område som kommer bli fantastiskt när allt är färdigbyggt, säger Stefan Håkansson.

  Förberedelserna inför flytten har varit smidiga. En broschyr med information har gett svar på alla frågor om praktiska detaljer som inredning och bredbands- och tv-leverantör, och planritningen är de också väldigt nöjda med.

  – Vi har inte behövt leta så mycket information utan fått det på förhand, och allt har varit enligt våra förväntningar, säger Stefan Håkansson.

  Flytten blir även en tidssparare. För Hanna som pendlar till jobbet i Trelleborg kommer det innebära minst 40 minuter kortare resväg per dag och dottern Jasmine tränar redan konståkning i Hyllie – samtidigt som Stefan kan fortsätta cykla till jobbet vid Sofielund.

  – Det känns jättebra, nu får vi mer tid till familjen. Men det blev mest en bonus, det här är ett spännande område i utveckling, så det känns helt rätt att flytta hit, säger Hanna Bogya.

  • Hanna Bogya, 34 år, ekonomiassistent
  • Stefan Håkansson, 36 år, robotoperatör
  • Dottern Jasmine, 9 år
 • Från hus till nybyggd lägenhet

  En dotter, en far och många vänner i närheten. Det var anledningen till att Marie Johansson och Greger Sjöstrand valde Hyllie när de skulle lämna huset. Men området har förändrats sedan de bodde i Malmö senast.

  – Det var inte länge sedan Hyllie bara bestod av åkrar, vattentornet och... ja, fler åkrar, säger Marie Johansson och skrattar.

  Som för så många andra par blev huset för stort när ungarna lämnade boet, och 130 kvadratmeter villa i Höör såldes till förmån för 50 kvadrat nybyggd lägenhet i Hyllie. Med sin pappa boendes i närheten har Marie Johansson sett området växa fram under de senaste åren och tycker att utvecklingen är spännande.

  – Jag gillar att det ligger utanför stan men ändå känns centralt eftersom det är nära in till centrum med tåget, säger hon.

  När planerna på Malmö dök upp ställde sig Marie Johansson i kö hos Ikano Bostad och var sedan väldigt aktiv i sitt lägenhetssökande. De fick komma och titta, gillade visningslägenheten och tyckte att standarden överlag kändes bra. Att det bara tog några månader att hitta sitt nya boende hade hon inte förväntat sig.

  – Man har ju hört att folk har fått vänta på lägenhet hur länge som helst, så jag blev väldigt förvånad över att det gick så smidigt.

  Efter ett par månader som inneboende hos ena dottern var det skönt att få nyckeln till sitt egna hem – som de då fick se för första gången.

  – Det var ju lite vågat att flytta in i något som man inte sett på riktigt först, men vågar man inte så vinner man inget!

  • Marie Johansson, 48, lärare
  • Greger Sjöstrand, 56, jobbcoach
  • Två vuxna döttrar, en i Malmö och en i Perstorp

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Spira

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu