Två rum och kök i öppen planlösning och med balkong!

Hall med skjutdörrsgarderob och städskåp. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Hörnkök med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av vita liggande kakelplattor. Gråsvart laminatbänkskiva. Kombinerat kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri ugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

Badrummet är beläget mellan köket och sovrummet. Här finns dusch. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i gråsvart. Duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod. Förberett för eluppvärmd handdukstork. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare finns installerat.

Sovrum med dubbel garderob och linneskåp. Utgång till balkong som vetter mot innergården.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Till lägenheten tillhör ett förråd som ligger i källarplanet.

4-1304@2x

Fakta

Inflyttning September 2018
Nummer 4-1304
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 4
Rum 2 rum och kök
Kvm 56 kvm
Avgift 3.386 kr
Pris 1.700.000 kr

Hitta hit

Andra intressanta bostäder i Brf Pendla

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Hyllie

BRF PENDLA

Till salu

Anmäl intresse

Här byggs lägenheter för dig som verkligen vill vara med där det händer!

Det är aldrig tråkigt att bo i Hyllie. Här finns hockey med Redhawks, konserter med världsartister på arenan och superbra shopping inne på Emporia. Alldeles utanför porten ligger busshållplatsen för stadsbussar och på fem minuter är du vid citytunneln.

Hyllie växer så det knakar, redan finns skolor och dagis i gång. På andra sidan gatan kommer City Gross att bygga butik – smidigt när du kommer hem sent från jobbet.

I Pendla bygger vi perfekta lägenheter för dig som vill flytta hemifrån eller flytta ihop för första gången. En liten första tvåa på 45 kvadratmeter eller en något större på 70 kvadratmeter, välj själv vad som passar för dig. Vill du ha större finns det treor, det med. Kvadratsmarta och yteffektiva så att prislappen blir därefter. Bra standard med inbyggd micro, diskmaskin och egen tvättmaskin i lägenheten. Och alla med balkong. Såååå skönt.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Vad tycker andra om Hyllie?

 • Från trea till fyra

  Från en trea på Värnhem till en fyra i Hyllie, familjen Bogya Håkanssons flyttlass går till en nybyggd lägenhet i en nybyggd stadsdel.

  Familjen har bott i en lägenhet från Ikano Bostad i snart tio år och när det blev dags att hitta större lägenhet så var det ett självklart val att försöka hitta något nytt genom dem. Hanna Bogya pendlar till Trelleborg och Stefan Håkansson har tidigare bott i Lindeborg och trivs i området, så när det dök upp ett erbjudande om en fyra i Hyllie så var det inte svårt att bestämma sig.

  – Det är fint område som kommer bli fantastiskt när allt är färdigbyggt, säger Stefan Håkansson.

  Förberedelserna inför flytten har varit smidiga. En broschyr med information har gett svar på alla frågor om praktiska detaljer som inredning och bredbands- och tv-leverantör, och planritningen är de också väldigt nöjda med.

  – Vi har inte behövt leta så mycket information utan fått det på förhand, och allt har varit enligt våra förväntningar, säger Stefan Håkansson.

  Flytten blir även en tidssparare. För Hanna som pendlar till jobbet i Trelleborg kommer det innebära minst 40 minuter kortare resväg per dag och dottern Jasmine tränar redan konståkning i Hyllie – samtidigt som Stefan kan fortsätta cykla till jobbet vid Sofielund.

  – Det känns jättebra, nu får vi mer tid till familjen. Men det blev mest en bonus, det här är ett spännande område i utveckling, så det känns helt rätt att flytta hit, säger Hanna Bogya.

  • Hanna Bogya, 34 år, ekonomiassistent
  • Stefan Håkansson, 36 år, robotoperatör
  • Dottern Jasmine, 9 år
 • Från hus till nybyggd lägenhet

  En dotter, en far och många vänner i närheten. Det var anledningen till att Marie Johansson och Greger Sjöstrand valde Hyllie när de skulle lämna huset. Men området har förändrats sedan de bodde i Malmö senast.

  – Det var inte länge sedan Hyllie bara bestod av åkrar, vattentornet och... ja, fler åkrar, säger Marie Johansson och skrattar.

  Som för så många andra par blev huset för stort när ungarna lämnade boet, och 130 kvadratmeter villa i Höör såldes till förmån för 50 kvadrat nybyggd lägenhet i Hyllie. Med sin pappa boendes i närheten har Marie Johansson sett området växa fram under de senaste åren och tycker att utvecklingen är spännande.

  – Jag gillar att det ligger utanför stan men ändå känns centralt eftersom det är nära in till centrum med tåget, säger hon.

  När planerna på Malmö dök upp ställde sig Marie Johansson i kö hos Ikano Bostad och var sedan väldigt aktiv i sitt lägenhetssökande. De fick komma och titta, gillade visningslägenheten och tyckte att standarden överlag kändes bra. Att det bara tog några månader att hitta sitt nya boende hade hon inte förväntat sig.

  – Man har ju hört att folk har fått vänta på lägenhet hur länge som helst, så jag blev väldigt förvånad över att det gick så smidigt.

  Efter ett par månader som inneboende hos ena dottern var det skönt att få nyckeln till sitt egna hem – som de då fick se för första gången.

  – Det var ju lite vågat att flytta in i något som man inte sett på riktigt först, men vågar man inte så vinner man inget!

  • Marie Johansson, 48, lärare
  • Greger Sjöstrand, 56, jobbcoach
  • Två vuxna döttrar, en i Malmö och en i Perstorp

Hitta hit

Fakta

Inflyttning September och oktober 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 85 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-104 kvm
Avgift 2.400-5.600 kr
Pris 995.000-3.500.000 kr

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Blomstra

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Spira

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Kommande