Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera

Inflyttning sommaren 2021

Till salu

Visningar

För att vi ska kunna erbjuda en så trygg visning som möjligt behöver du boka en visningstid. Kontakta mäklaren Per Helsing för att boka din tid. Du når honom på 08-4415712

Imorgon!

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 60 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 29-98 kvm
Avgift 2.300-5.850 kr/mån
Pris 1.575.000-4.295.000 kr

Kvadratsmarta bostäder i Huddinge

Nu finns bara ett fåtal lägenheter kvar i Brf Plantera. Inflyttning redan i sommar!

Välkommen hem till en modern bostad med plats för familj, vardag och livet. Utanför dörren finns lugnet, skogarna och sjöarna. Där finns både centrala Huddinge och city nära till hands. Här kan du flytta in redan till sommaren. Kan det bli bättre?

Slå rot i Brf Plantera och du har ett hem att växa i. En välplanerad och flexibel bostad som gör det möjligt att både njuta i nuet och planera inför framtiden. Dessutom når du centrala Stockholm på endast en kvart.           

En bostad att längta hem till

Våra smarta bostäder är genomtänkta från topp till tå, och anpassade för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje kvadratmeter. Längta hem till en öppen planlösning och stora fönsterpartier, fullt utrustat badrum och ett modernt kök från IKEA. Njut av det praktiska med funktionell inredning och smarta förvaringslösningar. Här finns plats för hela vardagen, även om något skulle förändras –som om två skulle bli tre, eller tre bli fyra.

Från Huddinge till Stockholm City

Från dörren tar det bara 10 minuter att promenera in till Huddinge centrum. Där hittar du inte bara alla bekvämligheter du behöver för en smidig vardag, utan också pendeltåget. Med det tar det bara 16 minuter in till Stockholm City, så det fungerar utmärkt för dig som behöver pendla till jobbet. Eller för dig som bara vill ha nära till stan. Dessutom finns här naturreservat, skogsområden och sjöar för den som längtar efter grönska.

 

Titta in i en lägenhet

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

En trea för hela familjen

Vad sägs som en nyproducerad trea på 73 kvadrat? Här möts du av en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och plats för vardagen.

Du får bra förvaringsmöjligheter redan i hallen, så att skor och jackor hamnar på plats direkt. Njut av att både ha en mysig fransk balkong, och en större med yta att umgås i bästa solläge.

Nära badsjöar och skidbackar

10 minuter bort finns sjön Trehörningen med badplats och blåbärsskogar. Och några busshållplatser bort har du skidbackar med lift i vackra Flottsbro.

Linda och Kajsa bästa grannar

"När jag köpte min bostadsrätt så kändes det helt magiskt att veta att det här är mitt...”

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Helsing, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Sjödalen

I Sjödalen har du nära till det sköna, gröna livet. Inte långt bort väntar Sörskogen, Sjödalsparken och bad från klipporna i Trehörningen. Och på din balkong eller uteplats med egen odlingslåda kan du skörda egna grönsaker! Samtidigt finns Huddinge Centrum på bekvämt avstånd, med 70 butiker, bussförbindelser och pendeltågsstation.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Beundra

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Slutsålt