Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera, etapp 2

Inflyttning sommaren 2021

Köpanmälan pågår till den 24 januari 2021

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 24 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 35-73 kvm
Avgift 2.599-4.541 kr/mån
Pris 1.875.000-3.645.000 kr

Nya bostäder på Huddinges bästa läge

Från den 14 januari till den 24 januari kan du göra en köpanmälan/reservation av en lägenhet om du är medlem i Ikano Bostad. Det är inte försent att bli medlem i Ikano Bostad och det är helt gratis.
Hitta hem i vackra Sjödalen i Huddinge lagom till nästa sommar. Här bygger vi nya lägenheter nära pendeltåget med 16 minuter till Stockholm city. Dessutom får du nära till grönområden, parker och sjöar. Det bästa av två världar!

I Brf Planteras andra etapp finns kvadratsmarta tvåor och treor med inflyttning redan sommaren 2021. Kanske vill du kombinera den bekväma vardagen i nyproduktion med närheten till härlig natur och att bara ha en tio minuters promenad till Huddinge centrum?

Bo bekvämt i en nybyggd bostad

En fördel med att köpa en ny bostad är att allt redan är färdigt när du flyttar in, du slipper exempelvis en krånglig renovering och kan fokusera på det roliga! Den andra etappen i Brf Plantera rymmer totalt 24 nya lägenheter med öppen planlösning och stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp i vardagsrummet. Välj mellan att antingen bo i en tvåa på 50 kvadratmeter eller större i en trea på 73 kvadratmeter.

Tänk att laga kvällsmiddagen i helt nytt kök, med inredning från IKEA som är enkel att uppdatera om du skulle vilja byta luckor efter några år. Eller som att bara kunna tvätta inne i lägenheten i ditt fullt utrustade badrum. Och den stora balkongen blir nästan som ett extra rum om sommarhalvåret, en plats för både trevliga sällskap och att rå om dina odlingar.

I Sjödalen har du nära till både city och natur

I Brf Plantera får du inte bara det bekvämt inne i lägenheten, på bara en kort promenad från kvarteret i Sjödalen når du Huddinge centrum med omkring 70 butiker och utmärkt service. Där finns alla bekvämligheter du kan tänka dig, bland annat pendeltågstationen som tar dig till city på bara 16 minuter.

I kvarteret finns dessutom både förskola och skolor på tryggt gångavstånd. Du bor dessutom nära Sjödalsparken med allt från promenadstråk och grönområden, lekplats och boulebanor. Eller upptäck Orlångens naturreservats vackra natur, som också angränsar till sjön Trehörningen där du kan bada från härliga klippor. Visst låter det bra? Anmäl ditt intresse redan idag.

Lyssna på informationsmötet inför säljstarten här

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Bo kvadratsmart i en tvåa

Här är 50 smarta kvadratmeter som rymmer det mesta. En välkomnande och öppen planlösning i vardagsrum och kök. Laga maten i det fullt utrustade köket från IKEA, och när vädret tillåter kan du ta ut middagen på den stora balkongen. Och i sovrummet får du perfekt förvaring med skjutdörrsgarderober.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Helsing, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu