Malmö, Västra Klagstorp

Brf Putsa

Inflyttning våren 2022

Försäljning pågår till medlemmar som gjort köpanmälan

Visningar

Kom på höstens stora kvadratsmarta visningsdag söndagen den 20 september kl. 12-14. Adress till visningsbostaden är Räfsgatan 30C, Limhamn. Välkommen!

Idag!
Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 26 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 109-122 kvm
Avgift 5.300-5.750 kr/mån
Pris 3.295.000-4.195.000 kr

I Västra Klagstorp bor du på landet och nära stan

Tänk dig att bo med bykänsla bland rapsfälten och ändå ha Malmö 10 minuter bort. Precis så är det att bo i Västra Klagstorp.

Det är inte konstigt att Västra Klagstorp blivit otroligt omtyckt bland barnfamiljer. Här kan du ge dina barn en trygg uppväxt och samtidigt behålla jobbet inne i stan. Vilken frihet! Det lilla samhället med villor växer och nu planerar Ikano Bostad att bygga nya radhus på gamla Fönsterfabriken. Försäljningen har startat.

Att bo i ett Ikano-radhus

Det speciella med våra radhus är att de är noggrant planerade för att passa den moderna barnfamiljen. Sovrummen ligger samlade på övervåningen och här finns också ett av badrummen. Det är skönt med en privat del i huset som är bara för familjen. På bottenvåningen är det en öppen och social planlösning med kök och vardagsrum i ett. Ditt nya kök kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då är det lätt att handla till nån inredning som man tycker behövs. Vardagsrummet har ett fint och stort fönsterparti ut till det färdiglagda trädäcket. Skönt att det är färdigt när du flyttar in :-). Utanför trädäcket har du din egna trädgård där barnen kan leka och känna gräset under bara fötter. Vill de leka med kompisarna som finns i grannhuset? Då finns det en jättestor äng intill att spela fotboll på, eller en liten lekplats för de mindre. 

Till området kommer också finnas ett stort växthus som är en härlig gemensamhetslokal för de boende att kunna träffas i och fika, ha kalas under sommarhalvåret eller där de äldre barnen kan träffas för lite häng. Allt detta plus att du naturligtvis kan odla egen chili och ruccola.

Följ med Emma som berättar mer

[Kvadrat]smarta visningsdagen

Söndag den 20 september har vi öppet för visning i alla våra projekt - från öst till väst, nord till syd. Kom och upptäck våra kvadratsmarta bostäder!

Bostäder och priser

Välj bostad

6 rum och kök på 122 kvm

Du möts av en härlig entrévåning, som med den centrala matplatsen ger dig och din familj utrymme för det sociala livet. Här har du dessutom öppen planlösning med fönsterpartiet ut mot trädgården.

Ovanvåningen rymmer ett stort och två mindre sovrum, och ger dig också ett litet allrum där du kan koppla av.

Bo i Västra Klagstorp

Västra Klagstorp är ett mycket attraktivt bostadsområde i Malmö kommun. Det är särskilt populärt bland barnfamiljer. En kilometer bort ligger grannbyn Tygelsjö, här finns det skolor, förskolor, bibliotek och mataffär med mera.

Ta sig hit

Buss 150 går två gånger i timmen och rutten är Malmö – Vellinge. Till Hyllie är det 7 minuter och till Malmö C är det 15 minuter. Det finns även jättefina cykelvägar till Hyllie, Limhamn, Klagshamn och Vellinge.    

Våra småhus

Vill du veta mer om våra småhus? Stadsnära och perfekt anpassade efter den moderna familjen.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Glöda, etapp 1

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Kommande