Malmö, Västra Klagstorp

Brf Putsa

Inflyttning preliminärt vintern 2021/2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2021/2022
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 26 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 109-120 kvm

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

I Västra Klagstorp bor du på landet och nära stan

Tänk dig att bo med bykänsla bland rapsfälten och ändå ha Malmö 10 minuter bort. Precis så är det att bo i Västra Klagstorp.

Det är inte konstigt att Västra Klagstorp blivit otroligt omtyckt bland barnfamiljer. Här kan du ge dina barn en trygg uppväxt och samtidigt behålla jobbet inne i stan. Vilken frihet! Det lilla samhället med villor växer och nu planerar Ikano Bostad att bygga nya radhus på gamla Fönsterfabriken.

Flytta till radhus i Västra Klagstorp

Det som är riktigt bra med våra radhus är att de är noggrant planerade för att passa den moderna barnfamiljen. Extra mycket förvaring, praktiska badrum och en lekfärdig trädgård med ätbara bärbuskar är bara några av alla fiffiga lösningar du får hos oss. Sovrummen ligger samlade på övervåningen och på den öppna och sociala bottenvåningen finns ditt nya kök från IKEA och stort fönsterparti till den egna lilla trädgården.

Anmäl ditt intresse för att få mer information. Säljstarten sker efter sommaren 2020.

Bo i Västra Klagstorp

Västra Klagstorp är ett mycket attraktivt bostadsområde i Malmö kommun. Det är särskilt populärt bland barnfamiljer. En kilometer bort ligger grannbyn Tygelsjö, här finns det skolor, förskolor, bibliotek och mataffär med mera.

Ta sig hit

Buss 150 går två gånger i timmen och rutten är Malmö – Vellinge. Till Hyllie är det 7 minuter och till Malmö C är det 15 minuter. Det finns även jättefina cykelvägar till Hyllie, Limhamn, Klagshamn och Vellinge.    

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Grönska

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu